Amuzament / Iepuraşul din casă

Posted on Updated on

Am văzut în ultimele două zile, două filme din două genuri diferite: horror şi comedie.

Primul, intitulat “Amuzament” prezintă povestea a treia colege de liceu, care nu s-au mai întâlnit de ceva timp, dar dintr-o curioasă coincidenţă se regăsesc într-un loc bizar unde se află sub atenta supraveghere a unui psihopat, care are un singur gând asupra lor: să le ucidă. O poveste terifiantă, cu un final bizar şi înfiorător. Cine va supravieţui din întreaga poveste?

La polul opus, se află filmul “Iepuraşul din casă”, despre eternele discuţii feminine, invidii şi gelozii din timpul liceului şi modul de aplanare al acestora. Un grup de fete “ciudate” ajung să fie conduse de o fostă Playboiţă, care le va transforma în adevărate dive ale colegiului. Cu alte cuvinte, le scapă de frustrări şi invidii. Oare nu există un astfel de personaj şi printre noi să îi scape pe cei ranchiunoşi de astfel de sentimente “nobile”? Toate ca toate, dar peliculă este comică şi plină de optimism, deci merită văzută!

Cred că acesta din urmă poate fi un preambul perfect pentru ceea ce vreau să vizionez cât de curând şi anume “Sex in The City 2”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s