Posted in Recomandari

Juice Coffehouse & Lounge Bar

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 12-25 iunie 2010] 

Consumă şi câştigă

Situat pe strada Vasile Alecsandri, Juice Coffehouse & Lounge Bar este unul dintre cele mai longevive localuri din această zonă. A fost modernizat de câteva ori, astfel că se descrie ca având un stil unic, care transmite mult optimism şi energie, pentru a ne face plăcere să îi călcăm pargul de fiecare dată.

Cu alte cuvinte, Juice este „un loc perfect de rendez-vous în inima oraşului, cu un design pentru nevoile omului cosmopolitan, fiind atât un „coffehouse”, ce oferă momente de plăcere şi bucurie peste zi, înlocuind munca cu o scurtă pauză pentru a reflecta şi a cunoaşte noi oameni, cât şi un „lounge bar”, unde gustul şi cea mai bună muzică non-comercială se întâlnesc cu băuturi fine şi cocktailuri delicioase”. O gamă atractivă de sortimente de băuturi alcoolice şi non-alcoolice, răcoritoare, ceaiuri şi gustări precum panini, laffa, salate, sandwichuri sau deseturi, descriu meniul oferit. Detalii şi pe: http://www.juicecaffee.ro.

În plus, Juice ne îmbie cu o promoţie care va dura pe parcursul întregii luni iunie (perioada: 1-30 iunie). Astfel, pentru o consumaţie de minim 30 de lei, se poate câştiga de duminică şi până joi un voucher de 100 de lei, ce poate fi folosit în staţiile MOL din oraş. Informaţii se găsesc la barul localului. O propunere de nerefuzat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s