Living Room: exact ca la tine acasă

Posted on Updated on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 12-25 iunie 2010]

… dar e mai bună cafeaua!

 Living Room este sufrageria din mijlocul oraşului nostru. Un local foarte primitor de altfel, amenajat de maniera în care să ne simţit exact ca acasă. De altfel sloganul lor exprimă suficient: „Exact ca la tine acasă, dar e mai bună cafeaua”.

Localul îmbină, într-o armonie perfectă, delicateţea de a savura o gamă deosebită de cafele, ceaiuri şi alte sortimente de băuturi cu bucuria de a fi alături de prieteni şi cei dragi, sau chiar alături de parteneri de afaceri şi clienţi, într-o atmosferă similară cu cea de acasă.

Dacă în zilele răcoroase de iarnă ne găseam un locşor călduţ chiar înăuntrul localui, acum, că vara a venit, s-au extins chiar şi pe Corso, cu o terasă mare, gata-gata să ne întâmpine pe toţi, dacă ar putea. Deşi pare incredibil, chiar şi preţurile sunt foarte bune. Şi pentru ca bucuria să fie desăvârşită, în curând, pentru a-şi extinde oferta de produse oferite, ei ne promit că în meniu se vor adăuga şi sandwichuri sau alte gustări, deserturi, milk-shakeuri şi fresh juice-uri.

Fără doar şi poate că Living Room este mai mult decât o sufragerie în mijlocul Oradiei, este chiar şi o terasă de vară pentru zilele toride ale anotimpului estival.

Living Room, ca acasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s