Violet Cafe

Posted on Updated on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 12 – 25 iunie 2010]

Probabil cea mai confortabilă terasă

Uneori, o sesiune de cumpărături poate fi extrem de obositoare. De aceea, există cineva care s-a gândit la toţi aceia care, după ce şi-au umplut coşurile şi pungile cu diverse produse, să poată zăbovi preţ de clipe sau ore, într-o terasă la nici doi paşi de locul unde şi-au făcut cumpărăturile.

Astfel că după o zi plină de alergat prin magazinele din incinta Lotus Center, cu atât mai mult cu cât vara s-a instalat în sfârşit printre noi, există terasa Violet, situată în aripa nouă a mallului. O terasă cochetă, elegantă, amenajată cu mult bun gust. Aşa ar putea fi descrisă în câteva cuvinte. Poate fi locul ideal pentru o întâlnire cu prietenii sau una de afaceri, departe de aglomeraţia centrului oraşului.. Meniul este unul bogat, astfel că oferă posibilitatea de a alege într-o ofertă variată de cafele, cocktailuri şi deserturi, astfel că şederea să fie nu doar plăcută, ci şi relaxantă.

Sursă foto: http://oradea.24fun.ro

Poposiţi la Violet Caffe & Lounge, în extinderea nouă a Lotus Center, pentru a savura aroma intensă a cafelei bine făcute însoţită de gustul fructat al brioşelor şi prăjiturilor, într-o atmosferă intimă şi reconfortantă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s