Posted in Relatari

Despre religie şi Nostradamus la SDC de Iunie

După 3 ore despre literatură, religie şi alte subiecte captivante, am încheiat şi ediţia de iunie a Schimbului de Cărţi. Conform preconizărilor, vom intra într-o mini vacanţă şi ne vom revedea peste 3 luni cu forţe proaspete.

Întâlnirea de azi a avut loc tot la pizzeria Lucapiero (acolo unde la o pizza comandată, primeşti una gratis), şi unde ne-am adunat : George, Andreea, Ioana, Florin, Andrei, Ioana, Sebi, Laurenţiu, Silviu, Horea şi Cipri. Lili, ţi-am simţit lipsa ! Mă bucur că dintre cei prezenţi, au fost şi câţiva care s-au aflat pentru întâia dată printre noi. Acest fapt nu a constituit însă o problemă pentru ei, fiindcă s-au integrat foarte repede în atmosferă.

Cu sinceritate pot spune că a fost una din acele ediţii când nu mai voiam să plecăm şi discuţiile ar fi putut continua şi până dimineaţă, apoi am fi luat-o de la început.

Au fost şi cărţi foarte bune aduse, eu mi-am « însuşit » două dintre ele şi anume : « Dragostea e capcana diavolului » de Hande Altayli şi respectiv « Codul lui Nostradamus »de Michael Rathford. La schimb, mi-am dăruit cartea Andreei, şi în plus am oferit mini bomboane de ciocolată participanţilor, ca un preambul pentru ziua mea.

Sper să fi fost o gazdă bună şi participanţii să se fi simţit bine. Personal, cred că a fost una din cele mai reuşite ediţii. 

Îmi doresc ca în toamnă să continuăm pe aceeaşi linie, să avem şi mai mulţi participanţi şi să se ştie că în Oradea mai este loc de lectură.

2 thoughts on “Despre religie şi Nostradamus la SDC de Iunie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s