Posted in Recomandari, Zile si nopti

Nunţi de vis la Hotel President

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 25 iunie – 8 iulie 2010]

O nuntă la Hotel President este o nuntă de poveste

Hotel President este ca un mic paradis printre noi. Despre Complexul President, cotat la 4 stele, am auzit doar cuvinte frumoase. De fapt, m-am şi convins de asta atunci când am păşit pentru întâia dată acolo.

Situat în Băile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km. 10, la liziera pădurii, într-un cadru natural deosebit, hotelul oferă condiţii excelente pentru relaxare, tratament, dar şi pentru întâlniri de afaceri. În plus, dispune de 68 de locuri de cazare împărţite în camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu două paturi, apartamente, dotate cu climatizare, televizor color, minibar, telefon cu acces internaţional direct, parcare interioară păzită. De asemenea, complexul include şi un centru wellness, acestora li se adaugă servicii complete de hidrokinetoterapie sau masaj şi alte facilităţi.

Având în vedere sumedenia de servicii puse la dispoziţie, există şi posibilitatea de a avea parte de cea mai frumoasă zi din viaţa dumneavoastă, adică nuntă, la preţuri accesibile, în condiţii de lux. Oferta pentru un meniu pentru o nuntă desfăşurată în anul 2011, este 145 Ron/persoană, totul inclus, ofertă ce este valabilă pentru contractele încheiate până la 1 august 2010.

Vă puteţi convinge şi singuri de frumuseţea locului, vizitând complexul President. Un mic rai printre noi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s