Posted in Relatari

Ce s-a mai întâmplat în ultima perioadă?

Ultima perioadă a mea a fost marcată de diverse întâmplări şi activităţi, motiv pentru care nu am avut timpul necesar (e drept, nici inspiraţia) de a mai consemna ceva pe blogul meu.

Voi începe prin a povesti despre ziua mea, care în acest an s-a întins pe parcursul a trei zile, timp în care i-am avut aproape pe cei dragi şi prietenii foarte buni. Am serbat-o la Crinul Alb pe 24, în mod retras, urmată apoi de Lucapiero în 25, acolo unde am fost serviţi ireproşabil şi unde am fost primiţi cu atâta ospitalitate cum rar îţi mai este dat să vezi. Cu această ocazie, mi-am consumat tot premiul pe care l-am câştigat pe întregul an, oferindu-le invitaţilor mei pizza, care a fost şi de această dată mai mult decât delicioasă.

Aşadar, cu bucurie pot spune că au fost zile extrem de frumoase, însă au trecut atât de repede şi trebuia să mă lovesc din nou de realitatea mai puţin plăcută: de mărirea TVA-ului şi alte probleme pe care ni le aruncă Guvernul pe cap.

Luni, în schimb, am fost invitata Mihaelei Bar la emisiunea “De vorbă cu … “, unde am povestit circa o oră despre bloguri, Top Talents, cărţi, şcoală şi alte subiecte. Emisiunea va fi difuzată în următoarele zile: luni, 5 iulie, de la ora 20.00, miercuri, 7 iulie, de la ora 12.00, vineri, 9 iulie, de la ora 12.00 şi duminică, 11 iulie, de la ora 11.00.  A fost o experienţă interesantă, dar nu sunt foarte sigură că îmi doresc să o mai repet.

În sfârşit, ne-a luat şi valul creşterii TVA-ului, astfel că micii sau marii întreprinzătorii au fost nevoiţi să modifice nu doar preţurile, ci şi să schimbe TVA-ul de pe casele de marcat. Firmele autorizate în realizarea acestei proceduri au profitat mai mult sau mai puţin de această măsură, astfel că pentru o operaţie de maxim 10 minute, unii percepeau o taxă de 40 de RON, în timp ce alţii ajungeau chiar la 150 de RON (din nefericire). Lumea care venea la noi la firmă ne mărturisea cum preţul nostru este cel mai mic, spre deosebire de al altora care ar face orice să câştige de pe urma necazului oamenilor.

Au fost deci zile pline, în care ne-am confruntat cu situaţii care mai de care mai dificile, însă în final speranţa este ca această cotă să revină la normal în câteva luni (oare?).

Ultima zi lucrătoare din săptămână mi-a adus bucuria de a-l revedea pe Lulu Cremeneanu şi pe Didi, care mi-au făcut cadou cartea vişinie pe care am câştigat-o la un concurs de “ghicit chelii“. Volumul îi aparţine lui Mircea Stroe şi se numeşte “Oraşul cu un singur locuitor”. Am reuşit să o finalizez astăzi şi personal pot spune că am fost plăcut surprinsă. O carte bună, chiar foarte bună.

S-au întâmplat multe în ultima perioadă, bune sau rele, important este ca de fiecare dată să găsim puterea necesară de a le depăşi cu bine, pe toate.

One thought on “Ce s-a mai întâmplat în ultima perioadă?

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s