Urban Sansation by Ioana Silaghi

Posted on Updated on

În ultima perioadă nu am mai participat la niciun eveniment monden, şi asta poate şi din prisma faptului că foarte mulţi din cei care vin acolo vor doar să etaleze impresii şi … atât. Totuşi, am acceptat să particip la o nouă lansare de colecţie, marca Ioana Silaghi.

Evenimentul a debutat la ora 19.00 (astăzi) la Hotel Terra, loc în care s-au adunat familia, prietenii, chiar şi politicieni şi desigur mass-media locală.

Colecţia Ioanei, denumită sugestiv “Urban Sansation” este inspirată din femeia secolului XXI, o femeie elegantă şi plină de rafinament. Cu aceasta, Ioana se va prezenta la concursuri în Bucureşti şi Mamaia. Să aibă parte de mult succes şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, să se şi întoarcă cu premii!

Rochiile prezentate au impresionat publicul, fiind realizate din materiale unicat, purtabile în serile calde de vară … dar nu numai. Acestor creaţii li s-au adăugat şi încălţări care mai de care mai frumoase şi mai strălucitoare. Pur şi simplu îţi furau ochii!

Personal, nu regret deloc că am participat la această manifestare şi ţin să o felicit pe Ioana, şi de această dată pentru talentul de care dă dovadă şi măestria cu care şi-l scoate în evidenţă.

Aşteptăm noi prezentări!

Sursă foto: www.bihorstiri.ro

Advertisements

4 thoughts on “Urban Sansation by Ioana Silaghi

  UNGURU said:
  9 July 2010 at 05:55

  Alina Gadoiu te saluta UN GURU.Alina vezi ca ai o fotografie in care esti si tu in http://www.ebihoreanul.ro fotografiile de la acest articol cu prezentarea de moda Ioana Silaghi .Alina Gadoiu fotografia 4 de la articolul de pe ebihoreanul on line.Alina Gadoiu te saluta UN GURU.

  UNGURU said:
  10 July 2010 at 05:48

  Alina Gadoiu te saluta UN GURU.Alina vezi ca mai ai niste fotografii pe http://www.bihon.ro la articolul cu prezentarea de moda,fotografiile 12,40.42,55.Alina nu-mi mai raspunde pe numele mic ,raspunde-mi pe nick name UN GURU ,ca m-ai criticat aspru intr-un comentariu pe Bihoreanul,si am la tine in blog roll un ,,prieten pizmas“ care nu ma simpatizeaza .Alina Gadoiu te saluta UN GURU.

   Alina Gâdoiu responded:
   10 July 2010 at 19:19

   Nu aveam de unde sa stiu cine esti la acea vreme. Te salut si eu UN GURUle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s