2+1 gratis la bere la … Casa del caffe

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 9-23 iulie 2010]

Casa del Caffe vine cu o super promoţie la bere!

Casa del Caffe este localul situat chiar în centrul oraşului nostru, pe strada Vasile Alecsandri nr. 5, şi a devenit cunoscut graţie sortimentelor variate de cafea.

Este un loc în care, spre exemplu, bei o cafea, un ceai sau de ce nu, o bere, poţi lua chiar şi o carte cu tine sau răsfoieşti o revistă, ba chiar şi laptopul poate să îţi stea la îndemână, pentru că ai acces gratuit la internet şi vrei să menţii în permanenţă legătura cu tot ceea ce se întâmplă şi implicit cu social media, emailuri sau alte aplicaţii. Cu alte cuvinte, aici ai timp, pur şi simplu, să savurezi clipa şi să te bucuri de lucrurile mărunte ce dau sens vieţii.

Dar pentru ca bucuria să fie desăvârşită şi mai ales pentru că suntem în plină vară, Casa del Caffe vine pentru noi cu o ofertă de nerefuzat: la două beri comandate, a treia este gratuită. Oferta este valabilă însă vinerea, sâmbăta şi duminica în intervalul 21.00-02.00 şi se referă la berea Ursus Premium la 0,5 litri şi respectiv berea Heineken la 0,5 litri.

Fie că eşti singur sau printre prieteni, la Casa del Caffe te simţi cu adevărat bine şi îţi vei dori să te întorci negreşit, oricând.. Aşadar ori că ne aflăm în toiul verii şi ne răcorim cu o bere rece, ori zgibuliţi de frig, ne încălzim cu o cafea, aici suntem primiţi cu drag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s