E vară, e loc de apă şi de soare

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 8-23 iulie 2010]

Piscinile şi ştrandurile din Oradea şi împrejurimi îşi aşteaptă, cu mult drag, turiştii

E vară. Acum mai mult ca niciodată ne dorim să ieşim tot mai des în aer liber, să profităm de soare şi de multă apă. Ştrandurile şi piscinele şi-au deschis porţile de ceva timp şi îşi aşteaptă primitoare clienţii, cu oferte mult mai bune decât în anii precedenţi.

 Fie că vorbim de piscinile hotelurilor din Oradea sau de cele din împrejurimi, oferta este una bogată, astfel încât a petrece timpul liber într-un loc înconjurat de multă apă nu mai reprezintă o problemă.

 Piscina Maxim, eleganţă şi relaxare

Una dintre cele mai elegante piscine din Oradea este cea din cadrul Hotelului Maxim, un loc magic, care îmbină într-un mod excelent un mini-bar cu fineţea unei piscine cu apă cristalină, perfectă pentru a te relaxa şi a te simţi bine alături de cei dragi. În plus, printre facilităţile oferite se numără: jacuzzi, solar, masaj şi o sală de fitness.

Un colţişor de rai la piscina Silver

O altă destinaţie pentru petrecerea timpului liber este piscina din cadrul Hotelului Silver. Aşezat într-o zonă liniştită a oraşului, reprezintă unul din acele locuri asemuite cu un mic colţişor de rai. Printre alte servicii oferite se numără: o gradină şi o terasă, sală de fitness, solar, saună, jacuzzi, masaj, coafor, frizerie, cosmetică. Intrarea la piscina costă 20 de lei.

Piscina Robinson

Dacă doriţi odihnă şi refacere, Robinson Country vă stă la dispoziţie cu piscina situată în centrul complexului, o adevărată oază de prospeţime. Puteţi profita şi de odihna din căsuţe. În plus, dacă sunteţi dornici de petreceri şi distracţie, sunteţi invitaţi în noul nostru restaurant sau în terasa celebră pentru petrecerile care au loc aici. Clubul Robinson Country este situat într-o zonă unică, ce conferă o panoramă deosebită asupra frumosului oraş de pe Crişul Repede. La piscina Robinson biletul costă 40 de lei și clienții pot consuma de această valoare la bar sau restaurant. În preț intră și șezlongul.

Piscina de la Hotel Forum Continental

Hotelul Forum Continental oferă momente de relaxare în spaţiul special amenajat la parter, la piscina cu apa geotermală, saună sau masaj. Pentru momente de relaxare vă este recomandată piscina cu apă termală, ce are proprietăţi curative.

Un avantaj îl reprezintă faptul că piscina este deschisă tot timpul anului între orele 08:00 – 20:00. În plus, pe timpul verii vi se oferă un meniu special cu preparate uşoare şi cocktail-uri la barul amenajat în zona piscinei. La Hotel Forum Continental, intrarea costă 20 de lei, preț în care este inclusă și consumație.

Ştrandul Municipal, modernizat şi primitor

Ştrandul Municipal, de curând modernizat, îi aşteaptă pe orădeni şi numai, pentru o zi de relaxare la preţuri accesibile. Astfel, intrarea costă 8 lei, iar pentru elevi şi studenţi (pe baza carnetului sau a legitimaţiei de student) 3 lei. Un abonament lunar pentru un adult valorează 65 de lei, iar pentru elevi şi studenţi doar 30 de lei. Surpriza constă în faptul că conducerea ştrandului va menţine tradiţia de anul trecut, organizând cunoscutele discoteci în aer liber.

Ştrandul Ioşia Nord

Un alt ştrand la mare căutate, în Oradea, este Ştrandul Ioşia Nord. Aici, biletul de intrare pentru un adult este 7 lei pe zi, în timp ce elevii, studenţii şi militari plătesc doar 3 lei. Costul unui abonament lunar este  de 55 de lei pentru adulţi, respectiv 30 de lei pentru elevi, studenţi şi militari. Pentru alte categorii, în anumite zile din timpul săptămânii, accesul este gratuit, însă în weekend, ei plătesc integral preţul unui bilet. Ştrandul este deschis publicului între orele 7.00 şi 18.00.

Băile Felix şi Băile 1 Mai extrem de primitoare

Pentru o ieşire la ştrand în afara oraşului, la Ştrandul Felix şi la Ştrandul Apollo intrarea costă 25 de lei, pentru adulţi. În schimb, pentru copii, preţul unui bilet este de 12 lei. La Hotel Internaţional, accesul la piscină costă 30 de lei, iar la Ştrandul Venus din 1 Mai intrarea este 12 lei pentru adulţi, respectiv 6 lei pentru copii.

Piscina de noapte de la Hotel President

Complexul President, cotat la patru stele, dispune şi de un centru wellness care include piscina acoperită pentru înot, cu apă termală (temperatura apei 37ºC), jacuzzi, saună uscată şi saună umedă, cu aromatherapy, solar, masaj şi tenis de masă. Bazinul pentru înot are o lungime de 20 m şi lăţimea de 11 m, cu o adâncime maximă de 1,70 m. În cadrul centrului funcţionează si un bar-restaurant, unde puteţi servi minuturi, băuturi alcoolice sau non-alcoolice, dulciuri şi altele. Tarifele de acces la piscină sunt: 25 lei pentru adulţi, 10 lei pentru copii. Pentru cei care doresc să beneficieze de reduceri se oferă abonamente nominale cu acces nelimitat în următoarele condiţii: pentru o lună 200 lei/persoană, pentru minim două luni este 150 lei/persoană. De notat este faptul că turiştii cazaţi în incinta hotelului beneficiază de acces gratuit.

Oferte cât cuprinde pentru o vară de neuitat

Acestea sunt doar câteva dintre posibilităţile pe care Oradea, Băile Felix sau Băile 1 Mai ni le pun la dispoziţie pentru a ne bucura de un sezon estival cât mai frumos cu putinţă. În final, vă dorim să aveţi parte de o vară superbă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s