Posted in Recomandari, Zile si nopti

La Lucapiero, ai pizza cu ciocolată

Există pizza cu ciocolată?

Una dintre surprizele pe care ni le-a pregătit pizzeria Lucapiero este pizza cu ciocolată. Deşi pare incredibil, există! Se numeşte Ciocolatina şi este compusă din blat crocant, ulei de măsline şi ciocolată. La cerere se poate adăuga şi topping de căpşuni. Pentru cei curioşi, poate reprezenta un motiv în plus de a vizita restaurantul. De asemenea, o alta interesantă este Pizza Vegetariană, compusă din: blat crocant, ulei de măsline, pomodoro pelati, ciuperci, ardei gras, măsline şi ananas. De altfel, pe lângă aceste tipuri de pizza există şi alte sortimente. Aici, pizza are diametrul de 30 cm şi, respectiv 40 cm. În plus, la fiecare pizza cumpărată, primiţi una gratuit şi tot aşa. Detalii suplimentare şi pe www.lucapiero.ro.

Mai mult, Lucapiero poate fi o locaţie excelentă pentru organizarea de diverse evenimente, precum zile de naştere. Cei de acolo sunt extrem de atenţi la detalii şi pot amenaja localul de maniera în care să vă simţiţi cât mai bine şi să aveţi parte de o amintire de neuitat. Oricum, pizzeria este una elegantă, aranjată cu mult bun gust, pizza foarte bună, iar serviciile pe măsură. Recomand cu drag Lucapiero prin prisma tuturor acestor atuuri şi pentru că ori de câte ori toţi cei care îi calcă pragul sunt primiţi mereu cu multă ospitalitate.

2 thoughts on “La Lucapiero, ai pizza cu ciocolată

  1. capsunile oare le pun la sfarsit sau de la inceput pe pizza? ma gandesc la ce gust pot sa aiba dupa ce au stat in cuptor. Ciocolata … este intr-adevar un topping ciudat pe pizza dar merita incercat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s