Posted in Recomandari, Zile si nopti

Ceaiuri de vară la Kokoon

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 23 iulie – 6 august 2010]

Un ceai refreshing pe o terasă de vară

Situat la începutul străzii Republicii (pornind dinspre magazinul Crişul), Kokoon este cunoscut ca fiind ceainăria cu cea mai variată ofertă de ceaiuri. Fie că este iarnă sau vară, localul se pretează perfect funcţie de anotimp. Un ceai fierbite pentru zile răcoroase sau, din contră, unul cu multă gheaţă, poate să fie alegerea perfectă într-o atmosferă atât de plăcută. De la ceaiul negru aromat, la cel verde, de fructe, Rooibos, plante, alb, Teerosen şi Blumingstee, Pyramiden, Ice Tea şi chiar la tot felul de sweets sau ciocolată de diverse sortimente, avem de unde alege.

În plus, toate acestea pot fi cumpărate graţie magazinului de prezentare de pe Corso, aflat vizavi de Librăria Humanitas. Dar mai mult decât atât, pentru cei pentru care Internetul este o metodă facilă pentru achiziţionarea de diverse produse, website-ul www.kokoon.ro ne pune la dispoziţie ceaiuri variate, dar şi accesorii pentru servirea acestuia precum seturi de porţelan sau ceainice. 

Sub sloganul „Solidaritate la austeritate”, Kokoon ne oferă, acum, la preţuri speciale diverse băuturi precum: Espresso la 3 Ron, Espresso Doppio la 5,5 Ron, Cafea la 3,5 Ron, Cappucino la 4 Ron, Ceai la doar 5 Ron şi Fresh la 7 Ron. 

Zile de vară la Kokoon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s