Posted in Recomandari, Zile si nopti

Nunţi de vis în locuri de vis

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 23 iulie – 5 august 2010]

În Oradea şi în împrejurimi, există o ofertă variată pentru organizarea de astfel de evenimente

Vara este anotimpul nunţilor şi asta şi prin prisma faptului că sunt foarte puţine posturi religioase, dar şi fiindcă în general vremea este prietenoasă cu cei care doresc să facă un astfel de pas important în viaţa lor.

Cei care sunt cei mai avantajaţi atunci când vine vorba despre organizarea de nunţi sunt în primul  rând, managerii de restaurante şi localuri, care vin cu oferte variate pentru astfel de petreceri, ori firmele care se ocupă de întocmirea unor astfel de evenimente. Din suita de oferte puse la dispoziţie, se numără restaurante cu o capacitate de la 100 de persoane şi până chiar la 400 sau mai mult, în funcţie de cerinţele clientului.

Ştim ce înseamnă momentul magic al căsătoriei. Ziua în care spuneţi DA este o zi importantă. De aceea, NUNTA DE VIS nu trebuie să rămână la nivel de slogan. Atât în Oradea, cât şi la câţiva kilometri distanţă, există numeroase variante pentru a vă transforma cea mai frumoasă zi din viaţa dumneavoastră într-una cu adevărat memorabilă. Prezentăm în cele ce urmează câteva alternative demne de luat în considerare. Sunt, cu precădere, locaţii noi, care merită o atenţie deosebită.

Castele pentru prinţi şi prinţese

Ultimii ani au fost marcaţi de construcţia unor locaţii asemuite cu nişte castele, pentru a-şi primii prinţii şi prinţesele, tocmai în ideea de a avea parte de o nuntă ca în poveşti. Dintre aceste locuri se numără: Majestic în Oradea, respectiv Castello în Băile Felix sau Pallazo în Cihei.

Restaurantul Majestic organizează evenimente festive, precum nunţi, botezuri sau evenimente corporate începând cu luna mai 2009.

Castello este un centru pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune luxului şi serviciilor de calitate. Oferă la standarde înalte servicii de calitate exclusiv pentru evenimentele speciale din viaţa dumneavoastră de la nunţi şi botezuri la conferinţe şi seminarii cu o capacitate de 400 locuri, o terasă exterioară şi o grădină ruptă din basm. De asemenea, Castello mai dispune de un apartament nupţial cu jacuzzi şi camere pentru invitaţi, precum şi un meniu bogat şi divers.

În ceea ce priveşte Palazzo, vă pune la dispoziţie o superbă sala cu o capacitate de 400-450 de locuri unde se pot organiza nunţi de vis, botezuri pline de bucurie, petreceri private, banchete de neuitat, presentări de modă sau orice alte evenimente.Vă puteţi retrage din agitaţia evenimentului în gradina din curtea interioară a locaţiei, pentru câteva clipe de relaxare. Având si o parcare extrem de generoasă cu peste 150 de locuri de parcare păzite, inclusiv posibilitatea de parcare pentru autocare, la Palazzo nu vă veţi confrunta cu problema locurilor de parcare. Cu siguranţă că profesionalismul şi calitatea deosebită a serviciilor pot satisface cele mai exigente cerinţe, şi vor face din evenimentul dumneavoastră unul cu adevărat unic.

Nunţi grandioase la Grand Palace

Vă puteţi bucura de povestea nunţii dumneavoastră într-o atmosferă desprinsă parcă, la rândul ei, din poveşti. Aranjamente florale maiestre, sisteme de iluminat fanteziste, stâlpi cu detalii arhitectonice, materiale de interior preţioase, ansambluri de oglinzi vor ţese în jurul nunţii dumneavoastră o poveste care aţi vrea să nu se mai termine niciodată.

Pentru a vă convinge de toate acestea şi încă mai mult, sunteţi aşteptaţi să trăiţi momentele esenţiale din viaţa dumneavoastră într-o atmosferă ireal de frumoasă, în care să vă vedeţi cu ochii visele cele mai îndrăzneţe.

Meniul pentru nuntă porneşte de la 145 Ron/persoană, ofertă ce include meniul de mâncare, pachet de băuturi, bufet de fructe, o cameră pentru miri. Nunţile programate în zilele de vineri şi duminică beneficiază de o reducere de 10%.

Hotel President şi nunta de vis

Situat în Băile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km. 10, la liziera pădurii, într-un cadru natural deosebit, Hotelul President oferă condiţii excelente pentru relaxare, tratament, dar şi pentru întâlniri de afaceri. În plus, dispune de 68 de locuri de cazare împărţite în camere single şi multe alte facilităţi pe care le oferă clienţilor.

Pe lângă toate acestea, hotelul conferă şi posibilitatea de a organizare a nunţii, la preţuri accesibile, în condiţii de lux. Oferta pentru un meniu pentru o nuntă desfăşurată în anul 2011, este de 145 Ron/persoană, totul inclus, ofertă ce este valabilă pentru contractele încheiate până la 1 august 2010.

Magic Wedding sau „nunţi la cort”

Departe de tot ceea ce înseamnă clasic, pentru cei cărora le place să fie originali, una dintre cele mai interesante locaţii pentru astfel de petreceri este aşa-zisa „nuntă la cort”. Preţul meniului începe de la 120Ron şi merge până la 170Ron în funcţie de preferinţe. Contactând Magic Wedding, veţi avea parte de o nuntă unicat, incluzând aici şi cununia religioasă în aer liber. De asemenea, serviciile cuprind: băutură inclusă la discreţie, cocktailuri, bar de gheaţă sau aranjamente tematice. Nu se percepe taxă pentru închirierea cortului.

Sperăm că am reuşit să vă ajutăm cât de cât în acest sens şi vă dorim să aveţi o nuntă de vis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s