Living Room: exact ca la tine acasă

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămâna 6-19 august 2010]

Living Room este sufrageria din mijlocul oraşului nostru. Un local foarte primitor de altfel, amenajat de maniera în care să ne simţim exact ca acasă. Şi pentru a sublinia şi mai mult acest simţământ, sloganul este unul foarte sugestiv: „Exact ca la tine acasă, dar e mai bună cafeaua”. Localul îmbină, într-o armonie perfectă, delicateţea de a savura o gamă deosebită de cafele, ceaiuri şi alte sortimente de băuturi cu bucuria de a fi alături de prieteni şi cei dragi, sau chiar alături de parteneri de afaceri şi clienţi, într-o atmosferă similară cu cea de acasă.

Dacă în zilele răcoroase de iarnă ne găseam un locşor călduţ chiar înăuntrul localului, acum, că vara a venit, s-au extins chiar şi pe Corso, cu o terasă mare, gata-gata să ne întâmpine pe toţi, dacă ar putea. Şi pentru ca bucuria să fie desăvârşită, în meniu s-au adăugat diverse licori răcoritoare precum: Frozen Smoothies, Frozen Cremosito, Frozen Cocktails, Mascarpino şi Expressino, cremoase, proaspete şi pline de savoare.

Fără doar şi poate că Living Room este mai mult decât o sufragerie în mijlocul Oradiei, este chiar şi o terasă de vară pentru zilele toride ale anotimpului estival.

La Living Room, te simţi ca acasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s