Posted in Relatari

Locul I la Quiz cinematografic

Mult peste aşteptările mele, concursul ce s-a desfăşurat ieri sub cupola Lotus Center, numit “Quiz cinematografic” şi având întrebări din filmele anilor 1930-1939, m-a desemnat ocupanta locului întâi.

Emoţii multe, contracandidaţi pe măsură (Şerban Pantea, director Hollywood Multiplex Oradea şi Patricia Peev, prezentatorea emisiunii “Cinemaniac” de la TVS), o documentaţie de studiat, o organizatoare de excepţie, Nadina Crişan, şi o prezentatoare pe măsură, Beatrice Szuhai, alături de un public cald, au fost doar câteva dintre atributele ce au descris întreaga competiţie.

Finalul a fost marcat de partea de premiere, unde fiecare dintre noi a fost recompensat cu câte o cupă gigantică. Am fost felicitată de Dacian Palladi (o reală surpriză!) şi de Flavius Bunoiu, cei care au urmat după noi şi au vorbit despre criza economică, ce a lovit SUA în perioada anilor 1930. Dar mai presus de toate acestea, i-am avut pe cei dragi alături de mine şi asta a contat cel mai mult. Le mulţumesc şi pe această cale.

În final, mulţumesc Lotus Center pentru invitaţie, pentru premiu şi tot ce au făcut pentru noi pentru a ne simţi bine! Să ne revedem cu bine şi cu alte ocazii.

6 thoughts on “Locul I la Quiz cinematografic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s