Posted in Recomandari

Panna Cotta de la Crinul Alb

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi, săptămână 6-19 august 2010]

La Crinul Alb, eşti întâmpinat de mult bun gust, de servicii de calitate, şi orice mâncare comandată este o delicatesă. Au peste 50 de feluri de pizza, 32 de feluri de paste, 10 feluri de mâncăruri cu orez, ciorbe, supe italieneşti şi româneşti, peşte la discreţie, salată de caracatiţă sau ciolan cu fasole ori ciorbă de burtă sunt doar cateva dintre specialităţi puse la dispoziţia oaspeţilor. Un alt mare avantaj al restaurantului este faptul că este deschis non-stop. În momentul de faţă, Crinul Alb vine cu o promoţie demnă de luat în seamă: la 4 pizza comandate, primiţi una gratuit sau, la alegere, 4 sucuri doză sau 4 beri doză!

În plus, pentru o îndulcire, ideal este meniul de deserturi, însă una dintre specialităţi este Panna Cotta, o cremă de zahăr ars, ce poate fi ornată fie cu cremă de caramel, fie cu cremă de vişine sau căpşune. Este răcoritoare şi tocmai bună pentru zilele calde de vară.

Fie că alegi o gustare sărătă, fie un desert, fie că stai în incinta restaurantului sau pe terasa, amenajată perfect pentru zilele calde de vară, ori de câte ori mergi la Crinul Alb, te simţi foarte bine şi oricând ai  posibilitatea revii cu mare drag. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa: http://www.crinulalboradea.ro/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s