Posted in Recomandari

Restaurant Lotus

O gustare este, întotdeauna, binevenită după o sesiune de cumpărături

De cele mai multe ori, după o sesiune de cumpărături, merge perfect o clipă de relaxare. Poate chiar mai multe. O oră, două … sau, cu alte cuvinte, preţ de câteva clipe să te poţi destinde alături de cei dragi într-o atmosferă plăcuta, chiar în incinta Lotus Center. Concret, să poţi servi prânzul sau cina, fără prea multe bătăi de cap, ci chiar aproape de locul în care ai făcut cumpărăturile. Ce noroc că există un astfel de loc!

Este vorba despre restaurantul Lotus, un local în care eşti răsfăţat cu diverse sortimente de pizza, meniuri calde ce includ diferite preparate din carne, la care asezonezi legume gustoase. Te răcoreşti cu cocktailuri de diverse gusturi, de la cele non-alcoolice până la cele alcoolice, şi te îndulceşti cu nelipsitele deserturi.

Restaurantul Lotus poate fi locul ideal pentru o întâlnire cu prietenii sau una de afaceri, departe de aglomeraţia centrului oraşului, chiar într-un loc extrem de select şi primitor. Nu ezitaţi să vizitaţi restaurantul Lotus din incinta mallului orădean, pentru clipe plăcute, într-o atmosferă intimă şi reconfortantă. Sunteţi aşteptaţi cu drag! Mai multe detalii privind Lotus Center, dar şi despre restaurantul Lotus puteţi găsi şi pe www.lotus-center.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s