Posted in Relatari

Început de toamnă

Ştiu. Am dispărut o vreme din peisajul bloggosferei. Probabil nici nu mi s-a simţit lipsa. Cert este că într-un fel nici mie nu mi-a fost tare dor să arunc o privire pe aici. Am preferat să mă bucur de tot ceea ce ochiul meu putea vedea. Şi am avut noroc, fiindcă spre deosebire de alţi ani, vara aceasta a fost aparte şi am putut să mă plimb destul de mult.

Am fost câteva zile pe Valea Oltului, puţin şi la Pădurea Neagră – în judeţul nostru, însă concediul meu a fost marcat de multe oraşe frumoase. Cel puţin, am reuşit să mă bucur de soarele Ungariei, via Siofok, staţiune pe Balaton, dar şi de cel al Budapestei, pe care am vizitat-o pentru întâia oară pe jos. A urmat apoi o incursiune pe Valea Prahovei: Buşteni, Sinaia – vizita la Castelul Peleş a fost iminentă, Predealul, Braşovul, pe care îl iubesc atât de mult, castelul Bran, Sighişoara – o adevărată minune românească, dar mai presus de ele, revederea cu Transfăgăraşanul, cu Barajul Vidraru sau Bâlea Lac a fost cu adevărat memorabilă.

Am avut parte de o vară mai mult decât frumoasă şi recunosc, mult peste aşteptările mele. În fapt, am avut un an destul de încărcat şi asta prin prisma faptului că timp de mai multe luni nu am putut determina cauza neputinţei mele de a depăşi obstacolele pe care viaţa mi le punea în cale. În final, am aflat că nişte medicamente îmi dădeau întregul meu ritm peste cap. A fost o perioadă cumplită şi mă bucur că am reuşit să o uit. Aşa că această vacanţă o iau drept recompensă.

Am revenit chiar la început de toamnă, cu forţe proaspete. Voi continua colaborarea mea cu Zile şi Nopţi (ce durează deja de un an de zile), dar mă voi focusa în acelaşi timp şi pe proiectele personale. Poate aceasta este şi unul din motivele pentru care apuc să scriu ceva mai rar aici. Totuşi, voi posta, în mod frecvent diverse articole pe care le primesc de la oamenii deosebiţi ai Oradiei, cât şi din materialele pe care le public.

Sper să auzim numai de lucruri frumoase, fiindcă la drept vorbind, în ultima perioadă am auzit tot mai puţine …

One thought on “Început de toamnă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s