Lactobar Bistro, remembering 80’s

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi Oradea, săptămâna 27 mai – 9 iunie 2011] 

Lactobar Bistro este unul din cele mai noi localuri deschise în Oradea. Cu un look cu totul şi cu totul diferit de ceea ce suntem obişnuiţi: pereţi acoperiţi cu decoraţiuni – televizoare alb-negru, radio-uri, aparate de fotografiat, schiuri, magnetofoane, chitări vechi, candelabre ornate cu discuri, site şi răzătoare de bucătărie, pahare-, scaune şi mese vechi, porţelanuri şi feţe de masă cusute de mână, o colecţie impresionantă de sticle de bere şi un loc de „Dă-ţi cu părerea”. Deosebitul locului este o Dacie “cabrio-limuzină”, ce a fost decapotată şi lungită, iar pe două canapele despărţite de o masă de sticlă să poată sta clienţi şi să poată servi micul dejun, prânzul sau cina.

Meniul este unul foarte bogat şi cuprinde iaurturi şi croissante, gustare cu untură, ceapă roşie şi ceapă albă, gustare cu vinete, gustare cu zacuscă, mămăligă cu brânză şi smântână, cafele, ceaiuri, ciocolate calde, sanwichuri, toasturi, cartofi pai cu sosuri variate, clătite uriaşe dulci sau sărate, frigărui de fructe, torturi, răcoritoare sau băuturi alcoolice.

Lactobar Bistro le aminteşte nostalgicilor, de anii ’80, atât prin prisma designului localului, cât şi a bunătăţilor servite la preţuri mici.

sursă foto: Bihoreanul

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s