Salate şi grilluri adevărate de la Crispy House!

Posted on Updated on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi Arad, săptămâna 27 mai – 2 iunie] 

Întrucât ne mai departe mai puţin de o lună de sezonul estival, ne dorim să fim fresh din toate punctele de vedere. Iar aici ne referim şi la preparatele pe care le mâncăm. În acest sens, Crispy House vine în întâmpinarea noastră:. Deschis odată cu Atrium Center, fast-food-ul este dedicat şi apropiat consumatorului care serveşte preparate crispy deosebite, în meniuri variate, nutritive şi având un concept modern de gătire, ce presupune şi prepararea, pe loc, a mâncărurilor.

Un bogat sortiment de salate sau de grilluri vine să completeze meniul, dintre acestea amintind: salata bulgărească, grecească, salata cu piept de pui la grătar, cu piet de pui crocant, sau cele cu roşii sau castraveţi. Ce face inedit locul este faptul că, grillurile din piept de pui la grătar sau din pulpă dezosată la grătar, nu conţin uleiuri, fiind pregătite atent pentru cei care ţin cu adevărat la sănătatea lor.

Crispy House este locul de împărtăşire a savorii preparatelor crocante  celor aflaţi în căutarea unei mese consistente, cu oferta celorlalte localuri din foodcort-ul mall-ului. Lăsaţi-vă surprinşi de o experienţă culinară deosebită, unde vi se oferi acelaşi gust deosebit de fiecare data când îi veţi face o vizită.

sursă foto: http://www.atriummall.ro/shops/get_shop/crispy-house

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s