Ştrandul Neptun, mai mult decât o simplă delectare

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi Arad, săptămâna 2-9 iunie 2011]

Despre Ştrandul Neptun se ştie că este una dintre cele mai mari atracţii ale oraşului Arad, atât pentru locuitori, cât şi pentru cei veniţi din împrejurimile oraşului sau chiar judeţului. În ultimii ani, administraţia arădeană a investit în mod masiv în modernizarea acestuia, astfel încât acesta să nu fie reţinut drept un simplu ştrand pe timp de zi sau de vară, cât şi un punct de distracţie o dată cu lăsarea serii sau chiar şi în afara sezonului estival.

Al doilea ştrand ca mărime din Europa, ştrandul arădean dispune de bazine separate pentru adulţi şi copii, duşuri, trambuline, terase si diverse locuri de cazare. În plus de toate acestea, începând cu acest an, vom avea parte de un an ştrand mordenizat, şi mai mult în două dintre bazine, ne vom bucura de beneficiile apei termale.

Ştrandul din Arad este multe peste un ştrand obişnuit, întrucât în cadrul sezonului estival (programul de funcţionare al ştrandului pentru bazine este 9:00 – 22:00), au loc diverse festivaluri şi concerte în aer liber, o dată cu lăsarea serii. Ştrandul Neptun este, în aparenţă, acelaşi, şi, totuşi, mereu altfel, primindu-ne într-un mod ospitalier de fiecare dată, la fel ca într-o adevărată staţiune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s