The Lounge Champagne Bar Boutique, new in town

Posted on

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi Oradea, săptămâna 24 iunie – 7 iulie 2011]

Un local extrem de cochet, unic şi primitor, „călduros şi sexy” – cum ne este el descris – dar şi o locaţie perfectă pentru o întâlnire cu prietenii sau cu partenerii de afaceri. Acestea sunt doar câteva dintre atributele care vorbesc despre The Lounge Champagne Bar Boutique, situat pe strada Mihai Viteazul nr. 5, a cărui Grand Opening a avut loc vineri, 10 iunie.

De îndată ce păşeşti în acest loc, eşti întâmpinat de mult bun gust, împreună cu multe elemente inedite, fapt care îl face pe deplin unic în Oradea. Meniul este şi el variat şi conţine diverse specialităţi ale casei, precum şi cocktail-uri (special: cocktailul preparat din castravete!), cafele sau deserturi delicioase. De aici nu lipsesc petreceri cu cântări live în fiecare miercuri, dar şi party-uri extravagante în zilele de vineri. Aşadar, miercuri, 22 iunie, vom avea parte de Caffe Concert Live Music, iar vineri 24 iunie, o super petrece Kiss Night cu DJ Almud îi va încânta pe cei prezenţi la eveniment.

The Lounge Champagne Bar Boutique este unic în Oradea, cu adevărat, din foarte multe puncte de vedere şi ne aşteaptă să ne convingem de toate acestea, în timpul săptămânii, între orele 07:30- 01:00, iar vinerea şi sâmbătă între 20:00 – 05:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s