Totuşi este trist în lume …

Posted on

Aseară ne-am revăzut. Pentru ultima dată în acest an. Drumurile noastre nu se vor mai intersecta, sărbătorile nu vor mai avea acelaşi farmec ca acum un an sau doi. A fost frumos. Dar trist. Când ştii că nu poţi să fii cu cel pe care îl iubeşti doar pentru că sunteţi mult prea diferiţi, doare. Doare tare de tot. Nici un sentiment puternic nu poate depăşi această problemă. Pentru că este o problemă care nu poate fi trecută cu vederea.

Se spune despre contrarii că se atrag. Da, confirm. Pe termen scurt. Pe termen lung însă, diferenţele se fac tot mai puternic simţite şi … nimic nu mai are rost. Oricâte compromisuri facem.

Eu îi pregătisem un album cu fotografii de-a lungul ultimilor ani cu noi, şi o scrisoare. Nici el nu s-a lăsat mai prejos. Un ursuleţ gingaş îmbrăţişând nişte bomboane de ciocolată şi un ren simpatic, care întruchipează o lumânare au fost cadoul surpriză. Desigur că mi-au dat lacrimile. Apoi, am înmânat şi eu ce aveam de dat şi l-am rugat să citească scrisoarea … Îl vedeam cum încearcă din răsputeri să îşi stăpânească lacrimile. Au fost momente de emoţie. Pentru amândoi. Ştiam că nu va mai fi niciodată la fel, nicin Crăciun sau o altă sărbătoare pe care obişnuiam să o celebrăm împreună. Rămân doar amintirile care au fost multe şi frumoase. Au fost 2 ani, cu bune, sau mai puţin bune, cu speranţe şi vise. Cu multe sentimente.

Şi te-ai dus dulce minune, şi-a murit iubirea noastră, floare albastră, floare albastră, Totuşi este trist în lume …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s