La Mulţi Ani, 2012!

Posted on Updated on

Şi a mai trecut un an. Nu îmi vine să cred că suntem în 2012. În acest an, serbez 10 ani de la terminarea liceului, un eveniment important pentru fiecare fost licean. Dar şi 5 ani de la terminarea facultăţii. Timpul trece iute şi lasă în urma lui doar amintiri. Frumoase sau nu …

Am început să schimb multe în viaţa mea. Deşi, recunosc, nu îmi plac schimbările – uneori sunt excesiv de conservatoare – am început să le fac, din diverse motive. Mai mult sau mai puţin forţate.

Fie că  a fost vorba de o publicaţie sau o firmă, din diverse motive, a trebuit să aleg altceva. Nu mi-a fost greu să mă acomodez, dar am simţit adesea frica de necunoscut. Dar am învins-o. Azi, am mai făcut o schimbare. De sală. A fost greu să mă desprind de celaltă, dar deja programele noastre nu mai erau compatibile.

Din toate aceste situaţii, trag concluzia că de multe ori am fugit. Am fugit de ceva. La momentul respectiv nu ştiam de ce, dar în timp, am înţeles. A fost greu la început, dar apoi am reuşit să desluşesc iţele.
Cu toate acestea, am intrat în 2012 cu mult optimism şi dorinţa de schimbare. Lacrimile se vor transformă în zâmbete, pesimismul în optimism şi multe lucruri vor deveni doar amintiri. Frumoase.

Îmi doresc să vizitez în acest an. Să fie un an al experienţelor noi, al trăirilor noi. L-am început cu bine, alături de prieteni dragi, în staţiunea Moneasa. Au fost 4 zile de prietenie, zâmbete, delectare, mult dans şi momente frumoase. Sper să ne ţină tot anul.

Se pare că e un an al schimbărilor. În continuare. La Mulţi Ani, 2012!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s