Posted in Relatari, Uncategorized

Life changes …

Viaţa mea s-a schimbat simţitor și formidabil în ultimul an. Şi nu știu dacă este neapărat un lucru bun, dar s-au întâmplat foarte multe lucruri bune de atunci.

Am simţit cum m-am maturizat, iar experienţele mai puțin frumoase din ultimul an pe care le-am trăit, au devenit, acum, doar nişte paşi în faţă. S-au schimbat multe, chiar dacă nu sunt adepta schimbărilor, câteodată trebuie să le facem.

În mai puțin de 3 săptămâni se împlinește un an de când am pășit, cu foarte multe emoții și o frică mare de necunoscut, spre alte orizonturi. Am lăsat în urmă 4 ani plini, dar am sperat că va fi bine pentru ambele părți. Și cred cu tărie că așa a fost.

De atunci, am făcut, învățat, vizitat, mai mult decât mi-aș fi închipuit vreodată. Și parcă îmi amintește de anii în care eram pe băncile făcultății. Responsabilă și totuși liberă să pot să îmi îndeplinesc orice dorință. În acest moment nu pot spune neapărat că sunt fericită, mai degrabă liniștită și bucuroasă de tot ceea ce mi se oferă. Zi de zi. Ceas de ceas.

Cred că toate părțile negative, toate lacrimile vărsate, care la un moment dat au dispărut subit, au fost doar puncte de întărire, cum îmi place mie să le numesc. Și chiar dacă, uneori, am momente când parcă decad, simt că îmi găsesc puterea de a merge mai departe și mai ales să găsesc mii de motive să fac asta.

Mulțumesc locului în care vin în fiecare zi cu drag, colegilor, care îmi sunt și prieteni, prietenilor pe care îi am, celor dragi mie pentru că fiecare are contribuția lui, semnificativă, în viața mea.

Mă bucur la fel de tare că m-am retras, încet, dar sigur, dintr-o viață agitată – nu că acum nu ar fi – pe care credeam că mi-o  doresc, când de fapt tot ce îmi doream era agitația din liniște (pare greu de înțeles, și totuși … ) și că acum sunt altfel. Mai liniștită, mai sigură pe forțele proprii. Încă iubesc, dar la un moment dat vor trece toate. Cred … și vin altele. Mai bune. Mai frumoase. Și tot așa.

2 thoughts on “Life changes …

  1. E placut momentul cand reusesti sa te impaci cu tine insuti, cu viata pe care o duci si e important sa recunosti lucrurile care nu-ti plac la viata ta pentru a putea renunta la ele. Succes mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s