La LivingIn ApartHotel Oradea, mă simt, de fiecare data, ca acasă

Posted on Updated on

La LivingInApartHotel, de cum calci pragul hotelului, ești primit cu multă căldură. Fie că ești întâmpinat de Ioana, Andreea, Ruxi sau Sanda, întotdeauna căldura lor te va găsi încă de la primul pas. Și, chiar de ești la zeci, sute sau mii de kilometri de casă, și oricât de mare ar fi dorul de casă, vei reuși să îl stăpânești când vii la LivingInApartHotel Oradea.

În peste un an și jumătate de când sunt aproape de LivingInApartHotel, în fiecare zi, am descoperit câte ceva nou. S-au modernizat în mod continuu. De curând au redecorat și recepția, restaurantul, în grădină au adus și un jacuzzi, au modernizat camerele cu mobilier nou și se pregătesc pentru o piscină și o sală de fitness. Cu pași mici, dar foarte eficienți, reușesc să aducă, de fiecare dată, un plus hotelului.

Îmi place mult, ori de câte ori intru în hotel, pentru că sunt primită ca acasă. Am acces la restaurantul lor, proaspăt renovat, cu mese de culoare albă, asortate cu scaune maro și tapitațe cu piele de culoare albă, care conferă nu doar o notă de eleganță, ci și de curățenie. Aș putea să îmi citez un coleg “Wow, ce mese, ce scaune, parcă suntem niște regi”. Mai mult decât atât, după prânz, pentru a-mi stăpâni pofta de înghețată, am acces și la frigiderul Betty Ice, care este de fiecare dată plin cu tot felul de sortimente. Și am de unde alege!

Cât despre apartamente, cele 12, acestea sunt încăpătoare, spațioase și dotate cu toate cele necesare. Cu alte cuvinte, sunt frumoase și la prețuri foarte accesibile. Ar putea concura cu succes cu orice alt hotel din Oradea, și ar câștiga detașat. Sunt pline de bun gust, de culori calde, de multă verdeață și desigur, multă curățenie. Geamurile mari conferă și mai mult ideea de spațiu și multă lumină. Băile sunt și ele mari, încăpătoare, cu baie sau duș. De o curățenie rară. Pe deasupra, ai totul la dispoziție, adică toate cele necesare, de la cele pentru  bucătărie, baie, la cele pentru dormitor, iar personalul amabil îți poartă mereu de grijă.

Chiar dacă nu sunt un client al lor, ci doar un observator, zi de zi sunt încântată de tot ceea ce văd. Sunt bucuroasă de fiecare dată când le pot da o mână de ajutor, indiferent că sunt părți tehnice, administrative sau mai ales de marketing, pentru că de fiecare dată când intru în hotel mă simt la fel de bine ca acasă.

De curând, am reușit să finalizăm și site-ul www.livingin.ro, să îl punem la punct și să îl facem cât mai accesibil pentru vizitatori. Ne-am dorit să fie unul plin de culoare, să aducem clienților informațiile de care ei au nevoie legate de hotel și să venim în ajutorul lor cu diverse ponturi legate de Oradea și de ce pot face ei când ajung aici. Sunt într-un continuu proces de promovare și de fiecare dată găsesc câte ceva nou de spus sau scris. Și acum, cu atât mai mult cu cât se apropie Toamna Orădeană, iar o parte din protagoniști vor veni la LivingIn.

Nu pot să nu amintesc faptul că la ediția de anul trecut a Toamnei Orădene, la LivingInApartHotel au fost cazați personalitați marcante ale teatrului românesc și numai. Aș aminti câțiva dintre ei: Horațiu Mălăiele, Florin Piersic Jr., Petre Cătălin Fumuru, Maria Răducanu, Mihai Bobonete, Meda Victor sau George Ivașcu. Ce ni s-a părut cu adevărat deosebit a fost că, în ciuda faptului că sunt oameni de marcă pentru țara noastră, s-au comportat firesc, cald și amabil. Pesemne, gloria succesului nu le-a furat mințile.

Toate ca toate, dar mă  bucur că în acest an, la Living In, tot grație Toamnei Orădene, vor veni alți actori mari ai scenei noastre și aștept cu multă nerăbdare să îi văd.

În plus, tot în acest an, au mai călcat pragul hotelului și Pepe, în luna iunie, dar și echipa de baschet U Mobitelco Cluj-Napoca, în martie și în septembrie.

În mod cert, fiecare zi, ca observator la LivingIn, viața mea este una frumoasă. Iar atunci când, în zilele pline la muncă, am nevoie de câteva clipe de detașare, fug direct la LivingIn. Și parcă, din neant, îmi încarc bateriile și o pot lua de la început.

Așa poate fi descris LivingIn ApartHotel din Oradea, situat în drumul spre Mănăstirea Maicii Domnului, imediat după Ștrandul Municipal. Vă recomand cu drag să îl vizitați, chiar și dacă sunteți locuitor la orașului Oradea. Iar dacă doriți să fiți client, în mod cert nu veți fi dezamăgiți. Veți găsi căldura de acasă chiar și aici, la sute sau mii de kilometri de acasă.

La LivingInApartHotel Oradea, în mod sigur mă simt ca acasă. De fiecare dată 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s