Posted in Recomandari

Nicăieri nu e ca acasă. Oradea, my sweet town.

Anul acesta, mai mult decât oricând, am umblat. Mult de tot. Am văzut câteva locuri, aşa cum doar în vise aş fi crezut.

Am fost în Ungaria, la Gyor, Budapesta, Gyula, Szeged. Minunate. Fascinante. Am fost în Austria. La Viena şi Baden bei Wien. Superbe. Am fost în Slovacia. La Bratislava. Frumoasă şi ea. Am fost în Anglia. La Londra şi Cambridge. Fără cuvinte. Am fost în Serbia. La Belgrad şi Zlatibor. În ciuda trecutului trist, Serbia  se dezvoltă rapid şi este încântătoare. Am fost în Muntenegru. În Budva, Podgorica şi un mic tur de staţiuni. De-a dreptul superb. Am fost şi în Croaţia. La Dubrovnik. Minunat.

Locuri incredibile toate, frumoase în felul lor. Şi toate le-am văzut doar în acest an. Dar, parcă nicăieri nu e ca acasă. Ca în Oradea mea dragă. Şi de fiecare dată mă întorc cu foarte multă bucurie.

De curând am descoperit pe Facebook-ul cel drag, o pagină care promovează oraşul nostru. Şi am descoperit o mulţime de imagini adunate de-a lungul anilor, care prezintă Oradea în diverse perioade de timp. Mi-am amintit de locurile din copilăria mea, mi s-au adus la cunoştinţă despre diverse evenimente care au loc pe urbea de pe Crişul Repede şi m-am bucurat să regăsesc magia oraşului meu. În imagini. De epocă sau cât se poate de actuale.

There is no place like home. There is no place like Oradea. Şi cu atât mai mult cu cât toamna această aduce la Oradea, o mulţime de evenimente ce merită să fie urmărite.

Vă recomand aşadar să vizitaţi pagina: https://www.facebook.com/OradeaInImagini, realizată de Dragoş Dan şi Vasile Valcan, unde veţi regăsi cea mai mare colecţie de poze din Oradea din mai multe perioade.

Le mulţumesc pentru amintirile frumoase pe care mi le-au adus şi le doresc mult succes!

2 thoughts on “Nicăieri nu e ca acasă. Oradea, my sweet town.

  1. Oradea, este unul dintre cele mai interesante orase din Romania, eu as spune cel mai frumos, cu toate ca am copilarit la Predeal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s