Posted in Toamna Oradeana

Doamnă Toamnă

Încă de mult timp nu am mai avut un weekend atât de liniştit. De casă, de familie. Obişnuiam, cel puţin în ultimul an, să mă recreez în diverse moduri atunci când intram în weekend. Doream să evadez din agitaţia cotidiană şi îmi luam prietenii şi ieşeam. Oriunde aveam posibilitatea.

Scriam într-un post mai vechi, că anul acesta chiar am călătorit, poate mai mult ca niciodată, dar oricât de magice au fost acele locuri, nicăieri nu e mai bine ca acasă. Aşa se face că şi în acest sfârşit de săptămână am făcut activităţi diverse în casă sau prin oraş. Şi a fost atât de bine !

Săptămăna care urmează va fi una deosebită. Sau cel puţin asta îmi doresc. Şi asta şi pentru că vineri, 12 octombrie, adică chiar de Ziua Oraşului, voi avea ocazia de a-i revedea pentru a multa oară pe îndrăgiţii mei de la Direcţia 5.

Desigur că nu voi rata nici concertul trupei Vama, din aceeaşi seară. În fapt, întregul program al Toamnei Orădene 2012 se găseşte aici: http://toamnaoradeana.com/program/. Şi merită. E unul foarte variat, cât să acopere toate gusturile şi toate vârstele.

Îmi place să mă bucur de toamnă. De anotimpul meu iubit. De agitaţia pe care o provoacă în jurul ei, atunci când îşi face apariţia. De impactul pe care îl are asupra mea. De bucuria ce mi-o dă.

Barem, blogul meu a auzit multe despre această toamnă. Şi va mai auzi. Pentru că vreau să crească din nou. Alături de simţirile şi de trăirile mele. Alături de experienţele mele puse laolaltă şi relatate cu drag, aşa cum obişnuiam să o fac şi mai demult. Pentru că acest blog (pentru care sper că în curând îi voi lua binemeritatul domeniu), la cei aproape 5 anişori ai lui, trebuie să trăiască. Atâta timp cât voi fi şi eu.

Doamnă Toamnă, Doamnă toamnă, mă pui pe gânduri. Mă pui pe scris. Îmi dai de lucru, îmi transmiţi energie şi inspiraţie. Vezi? De aia te iubesc !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s