Posted in Oradea Toastmasters

Despre vorbe, voinţă şi multe bucurii

În ultima perioadă am fost destul de prinsă în diverse activităţi. Şi în continuare voi fi cel puţin până la finele lui 2012, an despre care pot spune că a fost unul foarte plin.

În urmă cu o săptămână, am dat timpul în urmă, şi m-am întors în Asociaţia Studenţilor din Universitatea din Oradea (ASUO), la Bobociada Unifest, unde am fost plăcut impresionată de concertul lui Nick Kamarera alături de Alinka. Recunosc, am fost puţin decepţionată de studenţii de azi, prin felul în care s-au comportat, nu pot să nu remarc însă maestria cu care au organizat un festival de o astfel de amploare. Şi nu e deloc uşor.

Pe weekend, am fost cu Toastmasters Oradea la Noaptea Bibliotecilor unde am ţinut un discurs despre puterea de a o lua de la capăt după fiecare lovitură pe care o primim de la viaţă. Azi, în cadrul şedinţei săptămânale, am continuat şirul poveştilor. Dar vreau să mă opresc din a fi tristă, astfel că pentru Maratonul de Discursuri cu Oradea Toastmasters să pregătesc ceva cald, viu, de actualitate. Numaidecât vă aşteptăm pe 29 noiembrie, de la ora 20.00, în localul Stage din Oradea la încă un motiv de a da viaţă cuvintelor noastre.

Mă dedic tot mai mult acestui club şi cred în puterea mea de a creşte atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional. Mă bucur de fiecare zi în care fac ceva nou, fie la locul de muncă, fie în activităţile mele diverse. Şi cred, că la rându-mi, am ajuns să pot să îi ajut pe alţii împărtăşind din experienţa mea.

Mă bucur să pot iubi şi să mi se întoarcă. Mă bucur că trecând prin atâtea mai pot zâmbi şi să am mereu puterea de a o lua de la început.

Pentru că se poate. Dacă îţi doreşti cu adevărat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s