Posted in Zile si nopti

All Access Entertainment la Oradea

[articol publicat în revista Zile şi Nopţi Oradea, săptămâna 23 noiembrie – 6 decembrie 2012]

Sau cum dăm viaţă evenimentelor noastre

All AccessÎn Oradea, fiecare an aduce tot mai multe şi mai multe evenimente pentru noi. Fie că sunt evenimente culturale, sportive, de divertisment, adresate copiilor, liceenilor, studenţilor sau tuturor vârstelor, toate îşi fac loc tot mai mult în oraşul de pe Crişul Repede. Oraşul devine astfel şi gazda veseliei şi bunei dispoziţii. Acest fapt se accentuează cu atât mai mult cu cât, de curând, un centru cu numele All Access Entertainment s-a deschis în oraşul nostru. Dacă vă doriţi ca evenimentul pe care îl organizaţi să fie unul cu totul şi cu totul deosebit, cei de la All Access Entertainment, vă vor oferi un program special. Despre ce înseamnă pentru Oradea, în cele ce urmează.

All Acces Enternainment, la nivel internaţional

All Access Entertainment se ocupă, la nivel internaţional,  cu oferirea de joburi în mai multe ţări din Europa. Acestea se adresează: dansatorilor, coregrafilor, cântăreţilor, modelelor, designerilor şi sunt accesibile atât în ţară, cât şi în străinătate. În ceea ce priveşte ţara noastră, cei mai căutaţi sunt dansatorii. În prezent, dansatorii All Access Entertainment sunt căutaţi pentru joburi în Turcia si Luxemburg, în animaţie şi show; şi totodată în Londra. Cea care se ocupă de imaginea trupei de muzică GB13, este cunoscuta dansatoare – fostă membră a trupei locale de dansuri moderne M&Q – Carmen Popa, director artistic.

Membrii All Access Entertainment anunţă faptul că în 8 decembrie, va avea loc filmarea primului lor videoclip oficial. În acest caz, compania asigură coregraful, dansatorii, make-up artistul, videograful şi fotograful.

All Acces Enternainment, pe plan local

La nivel local, All Access Enternainment se adresează celor care organizează un eveniment deosebit, spre exemplu: o petrecere tematică, o zi de naştere specială pentru copii, o zi de teambuilding pentru companie sau un party corporate. De fapt, All Access Enternainment asigură toate ingredientele necesare pentru a oferi un eveniment de neuitat.

În ceea ce priveşte proiectele avute până acum de All Access Enternainment, pe plan local, se numără: prezentarea unui show în cadrul unui evenimentul organizat de un hotel local, cu ocazia prezentării ofertelor de revelion şi Crăciun; la acesta adăugându-se şi sponsorizarea mai multor baluri de boboci precum cele al colegiilor naţionale: “Emanuil Gojdu”, “Mihai Eminescu” sau “Partenie Cosma”, precum şi a Bobociadei Asociaţiei Studenţilor din Universitatea din Oradea. Premiile au fost acordate ocupanţilor Miss şi Mister Popularitate.

Pentru următoarea perioadă, All Access Enternainment pregăteşte alte manifestări inedite în Oradea. Unul dintre acestea este spectacolul “Atelierul lui Moş Nicolae” în colaborare cu  Era Shopping Park, eveniment ce va avea loc în data de 5 decembrie. Printre parteneri la eveniment se mai află şi Toga Entertainment, Prietenii Veseliei, Meda Music, Replay Dance Studio sau Stephany Dance Club. Pe întreg parcursul programului, pe scenă vor evolua dansatori şi solişti; şi alături de ei se vor afla şi membrii Prietenii Veseliei, ce se vor ocupa de partea de entertainment, prin realizarea de diferite picturi pe chipurile copiilor. Tot ei îi vor distra pe copiii aflaţi acolo prin a le crea figurine din baloane. Finalul programului constă în realizarea unui flashmob în care se doreşte implicarea tuturor copiilor prezenţi la spectacol, indiferent de vârstă, urmând ca mai apoi ei să fie premiaţi cu diverse cadouri.

Mai multe despre ce înseamnă All Access Enternainment, puteţi găsi şi pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/allaccessweb. Cele care se ocupă de toate acestea sunt: Carmen Popa, Manager şi Raluca Gale,  Events Manager.

Divertisment şi bună dispoziţie la Oradea

Fără doar şi poate că pe lângă poveştile Prietenilor Veseliei, buna dispoziţie îşi găseşte loc cald în urbea noastră.Acestea nu sunt doar simple poveşti. Toţi creează magia, acolo unde noi ne-o dorim, venind cu clipe de magie şi multe surprize. Ce minunat lucru este că veselia şi-a făcut prieteni la Oradea şi chiar există, în inima oraşului nostru. Trebuie doar să o găsim şi să o luăm cu noi pretutindeni. Fie că e toamnă sau alt anotimp, este zi sau noapte, purtată mereu, veselia aduce la rândul ei prieteni şi nu numai. Dar mai mult decât atât, veselia vine din lucrurile mărunte, dinăuntrul nostru şi este bine să o împărtăşim şi cu cei din jurul nostru.

Toate ca toate, dar să ne oferim răgaz să ne bucurăm de toate clipele care ne sunt oferite şi de evenimentele spontane sau cele pregătire. Să ne bucurăm că veselia şi-a făcut timp şi pentru a poposi pe urbea noastră dragă şi suntem veseli să o primim pentru oricât de mult timp de acum încolo.

Să aveţi parte de zile şi nopţi pline de evenimente frumoase, presărate de veselie şi multă bună dispoziţie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s