Posted in Cugetari

La Mulți Ani, România mea!

Am intrat în luna decembrie. La Mulți Ani, România mea!

romania_i_love_u

Nu îmi vine să cred cum mai trece încă un an. A fost un an foarte plin și aș putea spune că a fost cel mai frumos de până acum din viața mea. Aproape nu îmi vine a crede că din toate punctele de vedere a fost perfect. Spre deosebire de 2011 care a fost un an plin de … greutăți.

Am intrat în luna decembrie, o lună foarte frumoasă, dar pe de altă parte și foarte plină. Asta pentru că la Qubiz, avem de azi în două săptămâni, o activitate socială la o casă de copii în Ineu, iar spre seară, mult așteptată petrecere de Crăciun. Trebuie să le pregătesc așa cum se cuvine, căci avem și niste surprize, zic eu, drăguțte. Abia aștept! Apoi vine dragul Crăciun și de revelion, plecăm. Undeva departe. Într-una din acele țări la care visam de când eram mică … Am să spun, dar nu acum,

Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Pentru că săptămâna aceasta am avut două evenimente importante, care au ieșit foarte bine: O oră cu oameni din IT – prezentată de Marcel Anghel, Qubiz – pentru studenții din Universitatea din Oradea – specializarea Calculatoare – au fost peste 80 de studenți în sală; respectiv Maratonul de discursuri cu Oradea Toastmasters, unde am susținut și eu un discurs despre vise. Per Aspera Ad Astra sau Spre stele, atingându-ți idealul a fost titlul, oarecum foarte sugestiv.

Așadar, să înceapă luna decembrie! La Mulți Ani, România mea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s