Şi mai trece un an. Şi mă năpădesc tot felul de amintiri …

Posted on Updated on

Recunosc. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult, poate chiar radical din 19 aprilie 2011, atunci când am intrat, cu paşi timizi în Qubiz. Ştiam că nu va fi uşor să o iau de la început şi totuşi. Pot spune că am reuşit. A trecut un an şi 8 luni de atunci.

qubizÎn această sâmbătă, am avut al doilea Qubiz Christmas Party, pe care l-am organizat. A fost unul plin de emoţie, de bucurie, de surprize şi de foarte multe clipe frumoase alaturi de colegii dragi. Nu au lipsit nici premiile, un film ca o retrospectiva a lui 2012 şi multe cadouri. Cred că peste 80 la număr. Am cântat şi am dansat şi am plâns de emoţie. Am ridicat standardele, deci, iar la anul va trebui să vin cu idei noi.

Astăzi, de asemenea, a fost o zi speciala. Am avut 3 vizite cu o parte din Qubiz: prima la DSCF2023grădiniţa pentru copii cu nevoi speciale, a doua la CSEI 1 Oradea, iar a treia la CSEI Orizont Oradea, unde am făcut mici daruri. Nimic nu se compară însă cu bucuria din ochii acelor copii. Nu am să uit niciodata cuvintele unui drăgalaş copil “Wow, cred ca visez ! Nu am vazut în viaţa mea atâtea cadouri ! “. Uneori trebuie să ne lovim de o astfel de realitate, pentru ca mai apoi să îi mulţumim bunului Dumnezeu pentru tot ce avem.

Şi mai trece un an. Şi mă năpădesc tot felul de amintiri …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s