Posted in Cugetari

Povestea merge mai departe …

Nici nu ştiu cum au trecut 2 ani.

2 ani de când am plecat dintr-o firmă, de la care am învătat foarte multe, lăsând în urmă  alţi 4 ani, şi pornind de la început. Din nou. Sunt 2 ani de atunci, 2 ani în care s-au întâmplat atât de multe lucruri.

2 ani plini. Cu bucurii şi cu tristeţi. Cu regrete şi multe speranţe de mai bine. Şi totuşi, am avut puterea de a lăsa regretele în urmă şi am continuat drumul. Numai eu ştiu ce era în sufletul meu când am luat-o de la început. Dar în timp m-am convins că a fost o decizie înţeleaptă pentru mine şi alţi mulţi oameni.

alina2 ani la Qubiz, alţi 2 ani la Zile şi Nopţi, am preluat conducerea clubului Oradea Toastmasters, am învăţat să o iau de la început şi să iubesc din nou. Şi să mai pornesc o acţiune. Alături de Lucian, am continuat ceea ce a fost un site de ştiri sportive, Arena Bihoreană, şi muncim mult la el. Nu e uşor să o iei de la început, dar se poate. Şi poate fi mai bine decât înainte. Dacă îţi doreşti. Dacă pui suflet.

Mă gândesc cu multă nostalgie la tot ce s-a întâmplat în aceşti 2 ani, la modul în care mi-am schimbat felul de a gândi, la o maturizare, cumva, fără voia mea. Uneori, mi-aş dori să pot să dau timpul înapoi să văd dacă aş fi luat altă decizie, cum ar fi fost. Dar pentru că ştiu că nu se poate, îndrăznesc să cred că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, că am crescut atât personal, cât şi profesional. Şi acesta este doar începutul !

Mă bucur că la anul, pe când voi schimba prefixul, privind spre trecut voi putea privi cu bucurie spre tot ce am putut lăsă în urmă.

Astfel deci, povestea mea merge mai departe …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s