Posted in Oradea Toastmasters

Spre stele … să atingem idealul

Habar nu am cum într-un timp atât de scurt, Oradea Toastmasters a devenit un loc magic pentru mine. E ca un copil pe care îl creşti şi te surprinde cu fiecare zi. Are atât de multe de primit, dar şi mai multe de dăruit. Şi merită.

Sunt aproape 2 ani de când am călcat pentru întâia oară acolo, şi mi se pare că a trecut o veşnicie. Şi asta pentru că acolo, totul este trăit la intensitate maximă.

862530_3004337723590_1578863703_nÎn weekendul trecut am fost la Cluj, la invitaţia colegilor de acolo, la evenimentul cu titlul “Femeia nu doar vorbe”, unde am avut şansa de a asculta nişte discursuri deosebite ale unor femei marcate din Cluj, unde clubul nostru a primit şi un premiu de excelenţă pentru implicarea pe care o avem. Am vorbit şi eu timp de 5 minute, în faţa unui public format din peste 100 de persoane, despre lucrurile minunate pe care le-am învăţat aici. Am dedicat acest premiu clubului, pentru că dacă nu ar fi fost oamenii care sunt în el, nu aveam cum să primim titulatură de excelenţă. 581676_538876789490714_804365376_n

Dar cel mai frumos moment a fost întâlnirea cu Mihaela Tatu, o femeie deosebită, o de 3 x femeie. Şi ne-am făcut şi poze cu ea. 486241_560442780643451_1401332479_n

Toate ca toate, dar următoarele 2 zile vor fi pline pentru clubul nostru. Mâine voi susţine un discurs cu titlul “Spre stele atingându-ţi idealul”, în cadrul şedinţei  noastre săptămânale. Iar joi seara, avem evenimentul despre care am scris mai jos “Discursuri cu parfum de femeie”.

Mă bucur tare mult pentru tot ce pot face pentru acest club, că o dată crescându-l şi ajutându-i pe colegi să crească şi ei, cressc şi eu.

Vorba aceea … “Per aspera ad astra”. Adică, spre stele să ne atingem idealul. To be continued …

3 thoughts on “Spre stele … să atingem idealul

  1. E superb să auzi pe cineva vorbind atât de frumos despre una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea!

    Când mă gândesc cum mergeam direct de la facultate marţi seara, uşor obosită, câteodată tristă şi mă întorceam cu cel mai mare zâmbet din lume.

    Faceţi un lucru minunat acolo şi mă bucur să se vede acest lucru şi prin trăirile exprimate de membri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s