Posted in Recomandari

Oscar Foto sau cum să păstraţi momentele pentru eternitate

sara
“Poa’ să vină primăvara
Cu alaiul ei de flori
Poa’ să vină şi altă vară
Fără tine nu le voi
Poa’ să vină cine o vrea să vină
Dacă nu eşti tu, e în zadar
Seara începe fără tine,
Noaptea este şi mai grea,
Când mă trezesc şi lângă mine,
Nu găsesc iubirea ta,
Şi crede-mă,
Crede-mă că fără tine,
Nu sunt eu.
Am lăsat la uşa casei tale, un inel.
Dacă vrei o veste de la mine, îţi spune el.
Dacă vrei să fii cu mine,
Nu mai aştepta, nu aştepta, nu aştepta…
Ţi-am dat un inel, mare cât inima mea, mare cât inima mea”
 Da, sunt versurile calde ale piesei „Ţi-am dat un inel”, ce aparţin trupei Holograf. Probabil una din cele mai frumoase melodii ale lor şi una din cele mai frumoase declaraţii de dragoste pe care le poate face un bărbat, iubitei sale dragi. Şi una din cele mai fredonate cântece în cea mai importantă zi din viaţa fiecăruia: ziua nunţii.

Încă de mici copii, părinţii noştrii ne adormeau cu poveştile lor nemuritoare cu Ilene Cosânzene şi prinţi călare pe cai albi. Începeam să visăm cu ochii deschişi la momentul în care vom fi şi noi, la rândul nostru, mirese şi miri. Iar când furam voalul alb al mamei şi rochiile ei, sau costumele tatei pentru a ne imagina că ne aflam în acele minunate poveşti, visul nostru parcă devenea realitate. Timpul trece. Iar anii şi ei. Tot ce pe atunci părea doar un vis îndepărtat, se transforma, încet, dar sigur, în clipe tot mai apropiate de acel moment, cel al nunţii.

Nunta este probabil cea mai importantă zi din existenţa noastră pe pământ. A-ţi găsi jumătatea şi a-ţi dori să îţi petreci tot restul vieţii alături de ea este o binecuvântare de la Dumnezeu. Nimic nu poate fi mai frumos decât momentele alături de persoana iubită şi pregătirile pentru acest eveniment plin de iubire din vieţile noastre. Iar un astfel de moment trebuie păstrat viu în inimile fiecăruia.

Aşa a început şi povestea noastră. Noi, Narcisa şi Florin, am trăit cu foarte mult drag ziua nunţii noastre, iar fotografia de nuntă a luat naştere imediat după această zi. Astfel, în 2010, am pornit împreună la drum. În drumul vieţii în doi, dar şi în drumul numit Oscar Foto. Am simţit încă de la început că iubirii noastre trebuie să îi adăugăm şi iubirea pentru tot ceea ce facem noi. Nu întâmplător ne-am ales şi motto-ul: “What you do today is IMPORTANT because you are changing a day of your life for it!”

Suntem alături de miri şi mirese încă de la început. De la momentul logodnei până la ultima secunda a nunţii. Şi chiar şi după. Am putea spune până la adânci bătrâneţi. Fie că este vorba despre botez, familie, poze portret, poze în studio sau poze de frumuseţe.

Mai mult spus, noi suntem alături de voi şi vă oferim mai mult decât simple fotografii. Pentru că ne dorim ca voi să păstraţi, nu doar în suflete, aceste minunate momente. Ci să le ţineţi, acolo undeva, în fiecare zi din viaţa voastră, imprimate pe file de poveste în cele mai frumoase albume.

Avem şi noi albumul nostru. Unul cu impresii. Multe, calde şi pline de semnificaţie pentru noi: încredere, naturaleţe, profesionalism şi pasiune. Aşa ne descriu ei. Din fotografiile pregătite pentru mirii şi miresele noastre au fost remarcate: cadrele, luminozitatea, claritatea şi calitatea imaginii. Dar mai mult decât atât, dragii noştri au fost atraşi de esenţa acelei zile, de trăirile intense de care au avut parte, emoţiile şi bucuria celor care le-au fost alături.

Nu degeaba se spune că imaginile exprimă mai mult decât 1.000 de cuvinte. Iar noi vă invităm să le priviţi. Şi să meditaţi. Pentru că mai mult decât pot spune ele, pot spune doar protagoniştii lor. Dar pentru că, de cele mai multe ori, emoţiile nu pot fi nici ele descrise, lăsăm, în definitiv, fotografiile să exprime totul. Este de prisos să mai adaugăm starea de bine la revederea lor. De fapt, este evidentă. Ea denotă pasiunea cu care le pregătim.

În multe cuvinte poate fi descrisă povestea noastră. Una plină de iubire. Una pe care dorim să o împărtăşim cu voi. Una care se vrea dusă mai departe. Prin imagini. Prin voi şi prin iubirea voastră. Prin tot ceea ce înseamnă fiecare clipă din viaţa voastră. Şi sunt mai mult decât simple imagini. Sunt fragmente din viaţa voastră. Care voi dăinui mereu pentru voi, oriunde le veţi aşeza. Aşadar, nu lăsaţi momentele deosebite să treacă pe lângă voi. Oferiţi-le locul cuvenit. Iar dacă noi vă putem veni în ajutor, vi-l vom oferi cu mult drag.

Şi, în final, dacă ar fi să cităm oameni dragi nouă: „Credem că am făcut alegerea perfectă şi ne-am asigurat pentru viitor cea mai frumoasă formă palpabilă pe care ar fi putut-o avea acest moment din viaţa noastră … iar pentru toate astea, vă mulţumim!”.

Aşa suntem noi, azi, Oscar Foto. Vă dorim să păstraţi cu multă grijă clipele din viaţa voastră. Pentru voi. Pentru iubirea voastră. Pentru eternitate.

One thought on “Oscar Foto sau cum să păstraţi momentele pentru eternitate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s