Posted in Recomandari

5 Minutes Bride, un eveniment special la Oradea

În urmă cu vreo 3 luni, la Grand Palace din Oradea, eram invitată la un eveniment despre cum să organizezi evenimente. Atât de mult mi-a plăcut organizarea şi momentul de după, încât mi-am spus că voi reveni la astfel de manifestări în Oradea.

Câteva luni mai târziu, adică azi, primesc invitaţie la un alt astfel de eveniment, aşa că numaidecât voi fi acolo în vinerea cea vine.

Se spune că va fi primul eveniment de networking adresat mireselor. Cu toate am fost sau vom fi la un moment dat nu ?

Afis_5MinutesBride_eventAşa că organizatorii ne propun ca vineri, 25 octombrie 2013, de la ora 16:00, să participăm la primul eveniment de networking adresat viitoarelor mirese, o iniţiativă demarată de Atelier Splendor şi DoubleTree by Hilton Oradea.

Planificarea nunţii în viaţa unei femei începe foarte devreme, probabil odată cu poveştile nemuritoare din copilărie în care Făt-Frumos găseşte prinţesa şi au parte de o nuntă de vis. Însă planificarea pentru o nuntă de poveste implică invariabil accesul la informaţie pentru a face cele mai bune alegeri.

Atelier Splendor, singurul partener oficial Avenue Diagonal (Pronovias Fashion Groupe) din Oradea, desfăşoară o amplă campanie de informare a viitoarelor mirese oferind răspunsuri la întrebările pline de emoţie ale acestora printr-un eveniment organizat împreună cu DoubleTree by Hilton Hotel Oradea, locaţia ideală pentru o nuntă de vis.

În cadrul 5 Minutes Bride, un concept prezentat în premieră la Oradea, vor avea loc sesiuni de networking în care viitoarea mireasă poate aborda profesionişti în funcţie de domeniul de care este interesată.  Evenimentul 5 Minutes Bride reuneşte cei mai buni furnizori de servicii şi produse adresate mireselor din diverse domenii precum: make-up, cosmetică, coafură, manichiură, chirurghie plastică, spa & wellness, bijuterii, rochii de mireasă, lenjerie intimă, încălţăminte, verighete şi flori, dulciuri si produse de patiserie, furnizori de sunet şi lumini.

În plus, la 5 Minutes Bride, viitoarele mirese vor putea degusta şi preparatele oferite de DoubleTree by Hilton Hotel Oradea şi un candy bar asigurat de Patisserie la Foule.

Dorinţa de informaţie va fi răsplătită prin premii atractive oferite mireselor din partea furnizorilor. Indiferent de întrebările care te preocupă suntem alături de tine pentru a te ajuta să ai o nuntă de cinci stele!

Sună foarte bine, abia aştept ce va fi exact acolo. Ne vedem ! 🙂

5 thoughts on “5 Minutes Bride, un eveniment special la Oradea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s