Posted in Cugetari

2014, please be awesome! :)

2014Pe 2013 l-am primit la cativa km de centrul Madridului (capitala Spaniei). Am degustat 12 struguri timp de 12 secunde, tradiţie specifică a zonei, pentru 12 luni pline de sănătate şi belşug. 12 luni mai târziu, mi-am luat rămas bun de la el, pe o colină , aflată la circa 90 metri de pâmânt, de unde puteam privi uimită frumuseţea Stuttgartului (oraş situat în sudul Germaniei) şi toate focurile de artificii din toate părţile. Am intrat în 2014 cu zâmbetul pe buze, alături de oameni foarte apropiaţi sufletului meu.

2013 a fost un an plin. Cu multe provocări, dar şi cu multe momente pline de sentimente şi frumuseţe. Primul semestru a fost unul în care m-am dezvoltat foarte mult pe plan profesional, am condus clubul Oradea Toastmasters, iar la jumătatea mandatului, alături de echipa mea, am adus clubul şi pe harta internaţională, prin integrarea în Toastmasters International, A fost o provocare pentru mine şi o perioadă foarte frumoasă, în care am avut şi ocazia de a vizita clubul Toastmasters Cluj, unde cu ocazia unui eveniment dedicat femeii am primit şi o diplomă ca semn de preţuire pentru valoarea adaugată clubului condus. De asemenea, am participat la Conferinţa Naţională de la Timişoara, unde am avut parte de o experienţă de neuitat. În luna noiembrie, tot cu Oradea Toastmasters am participat la conferinţa internaţională de la Budapesta, unde cluburile Toastmasters din România au fost acceptat în Districtul 59, cel mai mare district al Toastmasters International, astfel că din iulie 2014 să şi aderăm cu acte în regulă. În 1 iulie 2013, am pasat mai departe conducerea clubului, care s-a bucurat de o creştere calitativă şi cantitativă.

În acelaşi timp, în 2013, am accelerat ritmul de HR la Qubiz, fiind un an în care ni s-au alăturat noi colegi, a fost deschis şi un sediu la Cluj-Napoca, iar dezvoltarea personală şi profesională a fiecaruiă dintre noi a fost bine resimţită. La finalul anului, privind în urmă am văzut 3 ani plini. M-am simţit împlinită că am putut contribui şi eu în creşterea companiei.

Dar cred că cel mai frumos moment al anului a fost cel din plan personal, atunci când am primit inelul de logodnă şi am decis să pornim la drum împreună … într-o casă a noastră 🙂

2013 ai fost un an special pe ambele planuri. Îţi mulţumesc!

Am intrat deja de 10 zile în 2014, şi tot ce pot să sper este că voi păstra toate minunile primite de la anul precedent, dar şi din experienţa celorlalţi ani. 2014 este un an în care voi schimba şi prefixul, şi în care îmi doresc cel mai mult sănătate, pentru că apoi toate vin de la sine.

Aşadar, 2014, please be awesome! 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s