Posted in Recomandari

Ediţia a V-a a SkirtBike Oradea va avea loc duminică, 2 septembrie

Duminica aceasta are loc cea de-a V-a ediţie a evenimentului SkirtBike Oradea. Pentru mine, va fi a treia ediţie.sbor

skirt2

Ca de fiecare dată când particip, mă gândesc la tipul de combinaţie reuşită dintre stimularea mişcării şi feminitatea într-o formă pură şi caldă. Sute de fete, îmbrăcate în rochii sau fuste colorate şi elegante, asortate cu florile minunate presărate ici-colo pe bicicleta, care de altfel este una dintre vedetele evenimentului, îşi dau întâlnire, an de an, la acest eveniment.

skirt3.jpg

Încă de la prima mea participare, respectiv întâia promovare, am ştiut că va fi pentru mine, un eveniment la care voi participa de fiecare dată cu drag şi cu bucurie. Pe măsura ce timpul a trecut, mi s-a alăturat şi  Rai, căreia îi place, cel puţin la fel de mult, ca mie, SkirtBike Oradea. Ne vom bucura împreună şi de această ediţie, şi le dorim mult succes în organizare celor care se străduiesc de 5 ani încoace să facă un lucru fain în Oradea.

skirt4La fel cum spuneam şi într-un interviu oferit, anul trecut, Bihoreanului, susţin mişcarea şi acest eveniment. Şi în acest an, voi oferi, via AliG’s accesories, câteva accesorii unicat şi pregătite special pentru acest eveniment.

Să ne revedem cu bine, duminică ! Traseul este mai jos:

so2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s