Posted in Relatari

18 ani de Bihoreanul, prilej de sărbătoare

Ieri seară, am fost invitaţi la gala majoratului Bihoreanului. A fost o gală pe care cu foarte multă nerăbdare am aşteptat-o, şi a meritat. Ştiu că multă lume din presă a scris despre eveniment, şi chiar şi cei din redacţie.

bihSunt convinsă că au primit sute de felicitări pentru un eveniment reuşit la Armonia Venue, o sălă spectaculoasă din Oradea. Au fost 350 de invitaţi, mâncare bună, deserturi, tot felul de “porcării, premiile lui Bihorel, şi un recital live al trupei Compact. Eram plăcut surprinsă de tot ceea ce văd. (sursă foto: Bihoreanul)

Ca om care organizează evenimente, mi-e destul de uşor să remarc plusuri şi minusuri, dar la amploarea unui astfel de eveniment, rămâi cu partea frumoasă a evenimentului şi poţi trece cu vederea mici scăpări. Sunt inevitabile. Dar ajungi la un nivel când poţi aprecia evenimentul în amploarea sa şi să te bucuri de tot ceea ce el îţi oferă. Iar paleta a fost una foarte variată.

Am fost fericită să fiu parte a acestui eveniment, şi mai ales să fiu alături de Lucian. Pentru noi a fost un moment frumos împreună. A fost un an plin de încercări, de greutăţi, dar mergem mai departe cu fruntea în sus. Şi mai încheiem un an.

noi

Fără să închei într-o notă nostalgică, le mulţumesc şi pe această cale pentru DIVINUL eveniment, dorindu-le ani mulţi în continuare şi la cât mai multe articole bune şi foarte bune.

Aş mai adăuga o remarcă, pe care poate un grup restrâns ar face-o, despre calitatea invitaţilor aflaţi la gală. Oameni importanţi ai oraşului, pornind de la primar şi continuând cu persoane din diverse instituţii publice, dar şi companii private importante. Numaidecât, am fost surprinsă că la plecare, pe parbrizul maşinii mele am găsit un bilet prin care eram anunţată că mi-a fost lovită maşina, cu un nume şi un nr de contact, să îl caut pentru a discuta toate detaliile. Mai târziu am aflat despre cine a fost vorba, iar toate daunele au fost rezolvate. Nu mi-a venit să cred că mai sunt astfel de oameni printre noi!  🙂

Am rămas cu o dublă amintire frumoasă a serii de 13 Decembrie. Să aveţi parte de multe multe numere reuşite şi la cât mai mulţi ani în presa locală.

La Mulţi Ani Bihoreanul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s