Posted in Cugetari

Toamna orădeană a adus un centenar gojdist

Toamna orădeană, în toată spledoarea ei, ne aduce cu fiecare an tot felul de surprize, care mai de care mai frumoase și mai demne de bucurie. Recunosc, de departe cel mai frumos anotimp pentru mine, este toamnă. Ne reîntoarcem după o vară caldă, și cu multe vacanțe, într-un anotimp plin cu tot felul de debuturi.

Anul acesta, toamna a adus mai mult decât un FestiFall, a adus un centenar, cel al liceului pe care l-am absolvit acum 17 ani, al Colegiului Național “Emanuil Gojdu”. Mi-a adus emoția revederii cu foarte mulți dragi profesori, cu foști colegi sau pur și simplu, retrăirea anilor de liceu. Am avut norocul să avem parte de ani de liceu frumoși, cu colegi faini, cu care încă și azi ne revedem și suntem prieteni.

X_7jurnal-12-k-e1570178514999Probabil una din cele mai mari bucurii ce mi-a fost date a fost aceea de a-mi fi publicat materialul meu despre anii de liceu într-un “Jurnal de Gojdist” (sursa foto: bihon.ro), la care o contribuție însemnată o are chiar dirigintele meu, cel care a fost desemnat chiar de Ziua Orașului Oradea – Cetățean de Onoare, domnul profesor Dorel Tifor – alături de alți câțiva foști absolvenți ai liceului.

Mai apoi în Monografia liceului (sursa foto: oradeaindirect.ro), să regăsesc foștii mei colegi, prieteni, membri din lansari-de-cartefamilie, și alți apropiați.

Finalul zilelor centenare gojdiste a culminat cu un concert de excepție al trupei Direcția 5, la care mă duc de fiecare dată cu foarte mult drag și încântare.

Mă bucur de fiecare dată când mă întorc la acei ani, mă emoționează și mă fac să mă simt mândra de liceul care m-a format și care mi-a dat aripi pentru anii viitori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s