Posted in Interviuri, Oameni deosebiti

Alina Morar: “Trebuie să învățăm că nimic nu e întâmplător în viață și că trebuie să apreciem mai mult ceea ce avem”

Alina este o prietenă foarte dragă mie, și ne-am cunoscut acum mulți ani la cursul de dans. Lucrează la DGASPC, pasionată de bucătărit, și de asemenea este mama unei frumoase fetițe de 6 ani, pe numele său Carolina. A realizat că în această perioadă timpul petrecut alături de familia ei este foarte important, dar și că planurile ce le avea pentru acest an i s-au schimbat complet.

  • Ce ai învățat / redescoperit în această perioadă?

În toată această perioadă, am învățat ce prețios e timpul petrecut cu cei dragi (familie, prieteni, cunoștințe, colegi etc) și să uit de expresia “nu am timp”. Am învățat să îmi fac puțin timp si pentru mine…sa citesc, sa ma uit la filme. Am petrecut mai mult timp cu fetița mea Carolina, care are aproape 6 ani (am gătit împreună, i-am citit povești, am desenat, pictat și colorat, ne-am jucat și am făcut multe activități împreună). Am redescoperit ce frumos e să ai familia alături de tine în perioada aceasta.

  • Ce îți lipsește din viața normală?

Îmi e dor să mă duc la teatru cu soțul meu, să mă plimb în parc cu familia  mea, să merg la cumpărături liniștita și fără stres, să mă întâlnesc cu prietenele….îmi lipsește libertatea de mișcare. Anul acesta mă visam pe malul mării în Italia și la munte în România….cred că voi rămâne doar cu muntele anul acesta și cu gândul la mare.

  • Care va fi primul lucru pe care il vei face dupa ce revenim la o normalitate aproape de normalitate?

Dacă va fi vreme bună, vom face toți trei o plimbare lungă în parc. Dacă va ploua, cred că vom merge să aruncăm o privire prin magazine și să aleg împreună cu Carolina, un cadou drăguț pentru soțul meu…în 27 mai, împlinește 2x5x2x2 ani 😊

  • Ce ne veți pregăti în următoarea perioadă (ca instituție)- DGASPC?

Vom încerca să le oferim în continuare siguranță beneficiarilor din centrele noastre, precum și tuturor oamenilor care beneficiază de serviciile instituției noastre. Eu mi-aș dori ca în cadrul instituției noastre, să se poata utiliza mai mult sistemul online de comunicare cu oamenii care au nevoie de noi.

  • Câteva ganduri pentru cititori/prieteni/orădeni😊

Tuturor le doresc să fie sănatoși, să treaca cu bine peste acest impas și să poată să își îmbrățișeze cât mai curând persoanele dragi. Trebuie să învățăm că nimic nu e întâmplător în viață și că trebuie să apreciem mai mult ceea ce avem. Trăiți-vă clipa de azi și fiți cât mai puțin încrezători în ziua de mâine!

One thought on “Alina Morar: “Trebuie să învățăm că nimic nu e întâmplător în viață și că trebuie să apreciem mai mult ceea ce avem”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s