Posted in Interviuri, Oameni deosebiti

Loredana Kokes: “Turiștii adevărați rămân tot turiști, vor călători în continuare pentru ei călătoria rămânând un lucru esențial în viața lor.”

Pe Loredana o cunosc din 2008 de când mi-a organizat prima mea excursie la Praga. De atunci, am apelat de foarte multe ori la ea și mereu m-a ajutat. Are o agenție de turism numită SmartHolidays by Loredana.

Loredana este și mămică și în această perioadă le lipsesc și lor, foarte mult călătoriile. Este unul din cei mai faini oameni pe care îi poate avea o agenție de turism în Oradea. Pentru ei, la fel ca pentru toată industria de turism, este o perioadă de încercare.

  • Ce ai învățat / redescoperit în această perioadă?

Dragă Alina, în ultima lună și jumătate am aflat cât de efemere sunt lucrurile pe acest Pământ, am aflat cât de mici suntem deși distrugem mult, și mai mult, am învățat că trebuie să fii cu capul bine pe umeri, să fii optimist și să crezi în tine.

  • Ce îți lipsește din viața normală?

Multeee… în primul rând mersul la munte, la pădure, mi-e dor de turele cu bicicleta și activitățile sportive afarăăă (că m-am săturat de parchet). Apoi întâlnirile cu cei dragi, cu familia, cu prietenii… Mi-e dor de întâlnirile tete-a-tete cu clienții și de poveștile lor din călătorii, de zâmbetele lor, mi-e dor să fac oamenii fericiți, să le ofer vacanțe memorabile și nu să le dau vești proaste în legătură cu vacanțele la care sperau de atâta timp.

  • Care va fi primul lucru pe care îl vei face după ce revenim la o normalitate …. aproape de normalitate?

Voi merge cu fetița mea (3 ani) la o tură luuungă cu bicicleta 🙂

  • Cum vezi turismul în acest an, care va fi direcția clienților români ? Cum se vor schimba destinațiile cândva favorite ?

Turiștii adevărați rămân tot turiști, vor călători în continuare pentru ei călătoria rămânând un lucru esențial în viața lor. E adevărat că probabil își vor schimba destinațiile. Unii vor prefera să fie mai aproape de casă, să meargă în destinațiile turistice din țară, alții vor merge peste hotare, dar în destinații mai ”sigure” precum Grecia sau Croația. În această vară multe depind de cum se organizează țările de destinație și de câtă siguranță oferă turiștilor.

  • Câteva gânduri pentru cititori/fani/prieteni

Aveți grijă de voi și, deocamdată stați acasă pentru a putea călători mai târziu.

One thought on “Loredana Kokes: “Turiștii adevărați rămân tot turiști, vor călători în continuare pentru ei călătoria rămânând un lucru esențial în viața lor.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s