Posted in Interviuri, Oameni deosebiti

Andreea Ionescu: “Căutați  frumusețea și bucuria în tot ceea ce vă înconjoară. Încercați să vă cunoașteți mai bine, găsiți-vă menirea și faceți lucruri care să vă aducă bucurie.”

Pe Andreea o cunosc de tare mulți ani, a lucrat în diverse domenii, până și-a găsit exact ceea ce îi place cu adevărat: să organizeze nunți. Andreea Ionescu sau The Wedding Planner trece printr-o perioadă de liniște, dar și de redescoperire, alături de familie, și în special de băiețelul ei, Andrei.

  • Ce ai învățat / redescoperit în această perioadă?

Am redescoperit liniștea. Sunt o persoana extrem de activă, implicată în cel putin 3 proiecte și 5 activități concomitent J. Eram într-un ‘’rollercoaster’’ de ceva vreme pe care probabil nu l-aș fi oprit niciodată. Cred că-mi place adrenalina J Câteodată avem nevoie de o pauză, pe care nu știm să ne-o acordăm singuri. A venit această pandemie si a spus stop!

Am petrecut mult mai mult timp cu Andrei, fiul meu. Am făcut o grămadă de activități împreună. Ne-am certat, ne-am împăcat și în final ne-am declarat cei mai buni prieteni 🙂

  • Ce îți lipsește din viața normală?

Sunt un om pentru care socializarea reprezinta 80% din tot ceea ce sunt. Iubesc oamenii, mă simt bine în mijlocul lor. Îmi plac îmbrățișările, discuțiile, interacțiunea în general. M-a lovit destul de rău distanțarea socială, din punct de vedere afectiv. Nu mă regasesc deloc în video call-uri, sunt mai mult un om al mesajelor, sms-urilor, când vorbim de interacțiune prin intermediul tehnologiei. Mi-e dor de oameni. Mi-e dor de oamenii faini din viața mea.

  • Care va fi primul lucru pe care îl vei face dupa ce revenim la o normalitate aproape de normalitate?

Aștept cu drag întâlnirile cu prietenii apropiați, cu familia, întâlnirile copilului meu cu prietenii lui. Aștept cu nerăbdare acel moment în care îmi voi putea îmbrățișa prietenii atunci când ne vom întâlni.

Știi ce mi se pare complet aiurea? Știi peste ce nu știu cum să trec?   Momentele acelea care au devenit extrem de bizare, atunci când întâlnesc un prieten la cumpărături, spre exemplu. Nici nu știm cum să ne comportăm unii cu alții atunci când ne întâlnim. Ne fâstâcim, ne uităm ochi în ochi, încercăm o oarecare interacțiune ce esuează lamentabil …zâmbim(probabil) sub mască și plecăm mai departe.

  • Ce ne pregătește Andreea Ionescu – The wedding planner, în următoarea perioadă?

În primul rând mă pregătesc temeinic pentru atunci când va fi să înceapă sezonul de nunți. Îi aștept cu nerăbdare și promit evenimente spectaculoase.

Voi continua cursurile online, pentru aceia care doresc să învețe tainele acestei meserii de Wedding Planner. Am început să urmez și eu cursuri de marketing/social media, pentru a aduce un plus de valoare cursurilor pe care le susțin.

Am creat o nouă comunitate online beWEDD.VIP, pentru colegii mei furnizori, din domeniul Wedding. Este un grup de suport, de ajutor reciproc. Atât eu, cât și colegii venim cu sfaturi, ne punem la dispoziție unii altora cursuri, informații, cunoștințe dobândite de-a lungul timpului, care ne ajută să trecem mai ușor peste această perioadă sau poate ne dau un imbold în direcția reinventării, re-organizării activității.

Săptămânal sau la două săptamâni, organizez împreună cu Cristina Ioana Todoran și Cristina Mang, colegele mele de grup, webinarii online pentru miresele din grupul de Facebook “Mirese cu Stil”. Suntem în permanentă legatură cu ele și încercăm să le ajutăm să treacă mai ușor peste această perioadă.

  • Câteva gânduri pentru cititori/fani/prieteni 😊

N-am să vă spun să aveți răbdare. Am să vă spun să trăiți fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Căutați  frumusețea și bucuria în tot ceea ce vă înconjoară. Încercați să vă cunoașteți mai bine, găsiți-vă menirea și faceți lucruri care să vă aducă bucurie.

 

 

One thought on “Andreea Ionescu: “Căutați  frumusețea și bucuria în tot ceea ce vă înconjoară. Încercați să vă cunoașteți mai bine, găsiți-vă menirea și faceți lucruri care să vă aducă bucurie.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s