Posted in Oameni deosebiti

Împreună pentru colegul meu, Ionuț Balajti

De fiecare dată când mă gândesc la Ionuț, mă gândesc la un om cu mult simț al umorului, un om care te ajută cu drag oricând. El este cel care mi-a făcut și invitația de nuntă, dar și cea pentru meniu. M-a ajutat necondiționat și fără nicio obligație. Mare om, mare domn!

Din păcate însă, Ionuț s-a îmbolnăvit acum un an și de atunci a trecut prin foarte multe provocări. Iată povestea lui:

Buna ziua, ma numesc Balajti Ioan si in martie anul acesta am fost diagnosticat cu sindromul MEN2 care este o boala genetica foarte rara. Au urmat 2 operatii una la glanda tiroidiana si una foarte complexa pentru a scoate ambele glande suprarenale, operatie care a durat 7 ore. Pentru inlocuirea hormonilor trebuie sa iau 3 medicamente foarte importante zilnic, altfel daca uit 2-3 zile la rand sa le iau sau nu le gasesc in farmacii, ar putea sa intervina decesul. 
Cand am crezut ca totul este bine, am fost diagnosticat cu mezoteliom pleural, acesta fiind un cancer foarte agresiv la pleura plamanului. Am gasit in Romania un singur chirurg care are o tehnica speciala invatata din SUA si este singura sansa la noi in Romania. Problema este ca am ramas fara bani dupa restul operatiilor si aceasta operatie trebuie facuta cat mai curand, fiind programata pe luna februarie 2022 la spitalul Monza din Bucuresti. Avem nevoie de o suma de aproximativ 20.000 de euro. Orice donatie este bine venita.  
IBAN in RON: RO42INGB0000999901861973IBAN in EURO: RO52INGB0000999903866686pe numele Balajti Ioan 
Revolut: 0765827001

În baza unui contract de sponsorizare:

ONG: Programatori de fapte bune
CIF: 44061654
IBAN: RO02 BTRL RONC RT05 9967 6901

Vă mulțumim tuturor de pe acum pentru support!

Doamne ajută !

Mulțumim tare mult și Bihoreanul pentru promovarea acestui caz:

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/de-craciun-fii-mai-bun-un-tanar-din-oradea-grav-bolnav-are-nevoie-de-ajutor-imediat-168215.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s