Termeni şi condiţii

Am hotărât să lansez şi pagina stil TERMENI ŞI CONDIŢII. Desigur, nu va avea nimic din textul oficial şi aparent plin de formalitate care apare pe orice stie, dar am considerat că trebuie să te pun în temă pe tine, cititorul, cel care baţi la uşa blogului meu, care faci căutări după numele meu, după titlul blogului sau care pur şi simplu cauţi pe google diverse cuvinte cheie şi ajungi aici, în EFEMERIDE.

Fiindcă trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul, şi pentru că ştim că există mult prea multă nesimţire şi foarte puţin bun simţ, trebuie instalată cenzura. Eu îţi spun BINE AI VENIT pe blogul meu, dar trebuie să ştii că acest loc este parte din sufletul meu şi reprezintă jurnalul meu de pe internet, aşa că îţi interzic să intri cu bocancii plini de noroi sau cu orice altă încălţaminte care mi-ar putea murdări acest locşor. Mai exact, dacă nici până acum nu ai înţeles, te informez că NU voi ACCEPTA comentariile jignitoare, reclame, spam-uri sau orice fel de mesaje grosolane. Eu te-am primit frumos şi aştept din partea ta să te comporţi asemenea.

Deopotrivă, trebuie să ştii că materialele de pe acest blog îmi aparţin  în proporţie de 95% (aici intră şi INTERVIURILE). Excepţie fac totuşi toate celelalte articole care au menţionată sursa şi sunt lesne de înţeles de unde provin. Aşa că dacă te decizi să îmi copiezi gândurile, te rog să îmi ceri acordul în prealabil.

One thought on “Termeni şi condiţii

Leave a comment