Posted in Recomandari

Bun gust şi eleganţă la PIZZA E VINO

 Am auzit de nenumpărate ori despre cea mai recent deschisă pizzerie din Oradea, ce îmbină bunul gust cu plăcerea de a fi alături de cei dragi. I-am văzut reclama în Zile şi Nopţi, am auzit numai lucruri bune de la prieteni, şi Lilişor o recomanda cu drag. Mi-am spus că trebuie să încercăm.

Am luat-o pe Dănuţa, o dragă prietenă a mea şi am decis să păşim încrezătoare în local. Rezervasem în prealabil o masă, fiindcă auzisem că există mari şanse să nu prinzi loc şi o tânără amabilă din partea personalului ne-au întâmpinat spre masa, unde aveam să stăm preţ de mai bine de 3 ore. Desigur, la nefumători, pentru a avea aer să respirăm. Sala este împărţită astfel pe cele două compartimente: fumători şi nefumători, pentru a fi în pas cu legea şi a mulţumi ambele tabere.

De cum ne-am aşezat, din partea casei, am fost servite cu câte o mini bruschetta cu roşii şi ulei de măsline, asta ca aperitiv să ne pregătim pentru ceea ce avea să urmeze … Am luat meniul şi am căutat o pizza care să ne fie pe plac. Dana a alesPizza Prosciuto e Fungi , iar eu, Pizza Cotto. În general preţurile sunt de centru, adică o pizza variază între 12-20 RON, dar luând în calcul savoarea gustului, fineţea locului, amabilitatea chelnerilor şi faptul că nu trebuie să aştepţi mai mult de 15 minute, sunt acceptabile!

Sursă foto: Răzvan Chiriac

Am realizat astfel că orice pizzerie se va deschide de acum înainte, va face concurenţă lui Old Mill. În ciuda preţurile mici la pizza, aşteptarea de peste 2 ore te face să te îndrepţi, fără doar şi poate, spre locuri unde eşti tratat ca atare, unde chiar dacă scoţi din buzunar mai mult de 3 – 7 RON, ştii că merită!

Recomand cu mare drag Pizza e Vino din foarte mult perspective: loc select, lume bună, pizza delicioasă şi un personal oricând la dispoziţia ta!

Pentru rezervări: 0771 06 33 10 sau 0771 06 33 11. Adresă: str. 1 Decembrie, nr. 3 (în locul unei foste agenţii de turism).

8 thoughts on “Bun gust şi eleganţă la PIZZA E VINO

  1. la Pizzeria maestro e si mai ieftina comanzi 3 platesti 2 la domiciliu iesi cu pizza la 9 lei quattro stagione de exemplu…si adusa acasa!

  2. e foarte rea necoapta aluat crud prima data am zis ca se mai intampla dar tot timpu e asa nu mai comand

    1. Sunt multe pizzerii in Oradea si Baile Felix. Oricum, recomandarea mea este sa luati revista Zile si Nopti (se distribuie GRATUIT) si gasiti acolo lista pizzeriilor din orasul nostru.

  3. Am fost de cateva ori la ei si nu pot sa zic ca nu e ok. O singura problema au si anume este o chelnerita ( care este cea mai in varsta dintre ele) care ii linguseste pe ialieni si ii desconsidera pe romani. Mi se pare strigator la cer sa nu fiu servita la fel, sa o rog sa vina la masa si ea se face ca nu aude si asta la o consumatie la masa noastra de 450 ron. Se uita la noi cu dispret si susoteste cu cealalta , ne rade in fata. Nu am fost mai dejamagita in viata mea din cauza unei chelnerite si nu s-a intamplat numai odata. Asta este se pare starea ei normala. Nu voi mai calca pragul lor. Ar trebui sa o dea afara…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s