Posted in Filme, Love

E ciudat cum dragostea apare pur şi simplu

E ciudat. E ciudat fiindcă niciodată nu am fost adepta romantismului, a poveştilor de dragoste, a filmelor de iubire, a lui Valentines sau Dragobete. Poate că mi-am dorit să fiu mai mult raţională, decât sentimentală, chiar dacă, fără voia mea, de multe ori, se întâmpla invers.

E ciudat cum ajungi, cu timpul, să vizionezi filme romantice, să citeşti poveşti de iubire sau chiar să petreci sărbătorile dedicate iubirii. Şi cel mai ciudat este modul în care ajungi să îţi întâlneşti … jumătatea. De cele mai multe ori, stă atât de aproape de tine încât, orbit fiind de cu totul şi cu totul alte perspective, ai putea să dai cu piciorul la şansa care ţi s-a ivit.

E ciudat cum doi oameni, care în aparenţă, timp de 2 ani, par să nu aibă nimic în comun, ajung să fie împreună şi să-şi schimbe total părerea unul despre celălalt. Aşa a început şi povestea mea … Dar nu despre asta am să vorbesc acum, ci despre un film pe care tocmai l-am vizionat la PROTV şi din anumite privinţe, m-am regăsit.

Conform CINEMAGIA, filmul de descrie astfel: “Drăguţa educatoare Sarah Nolan (Diane Lane) este divorţată, demoralizată şi fără perspective de a avea pe cineva – până când sora ei îi pune profilul pe Internet la perecheaperfecta.com.

Acum, e sătulă de atâtea întâlniri cu tot felul de indivizi ciudaţi, frustraţi, libidinoşi, îngâmfaţi – şi cu Jake (John Cusack), un constructor de nave a cărui idee despre iubire este ceva în genul poveştilor pasionale din romanul “Doctor Zhivago”.

Jake este atrăgător, deştept şi trăieşte un pic prea intens. Sarah decide să-l ignore. Dar poate că sare şi peste adevărata ei şansă la iubire.

Ce scenariu puternic şi ce staruri irezistibile – inclusiv Christopher Plummer, în rolul tatălui văduv al lui Sarah, care la rândul său îşi caută perechea pe Internet şi Stockard Channing, în rolul doamnei pe care în sfârşit a găsit-o – o comedie romantică, o surpriză extraordinară, exact aşa cum ţi se întâmplă la întâlnirile aranjate. ”

Nu o rataţi: dragostea poate apărea chiar aşa – apăsând pe o tastă! //

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s